Občas idem okolo cintorína a takmer vždy tam vidím takého dedka sedieť na lavičke. Niekedy len sedí a rozmýšľa,inokedy si číta knihu.Nevyzerá že by tam chodil na hrob, len premýšľať alebo si čítať. Čo si o tomto myslíte? Je to nedôstojné alebo iným spôsob
Pokiaľ neničí hroby nech tam aj spí. Ja osobne milujem cintoríny, pokojné miesto, na premýšľanie, čítanie knihy alebo písanie básni alebo hocičomu tomu podobnému je to ako stvorené.
Osobne sme si tam raz okolo pol noci išli raz s kamarátmi vypiť Vermut a pozerať na hviezdy, presnejšie to bola Kozia Brána v Ba, no prekazili nám to policajti ktorí tam prišli vraj nás niekto videl ako preliezame plot
ja akoumelecká duša často chodievam sedávať na lavičku pred cintorín ktorý máme neďaleko intenrátu. Dobre sa tam sedí apremyšľa, a samozrejme aj číta. Je to také pietne miesto plné nemých príbehov a takej svojskej atmosféry.
urcite sa mi to nezda nedostojne.. on tam z nejakeho dovodu je a vie preco, urcite si ten cintorin nepomylil s parkom.. mozno tam ma niekoho, na kom mu velmi zalezalo a kto mu tak chyba.. a proste ma pocit ze takto je k nemu "blizsie"..
..a neviem jak inym, mozno som cudna ale mne sa cintoriny pacia a posobia na mna tak upokojujuco..
Nedostojne? Na cintorine som mala bongo,raz dokonca z verejnej krhly. A od sviecok som si zapalovala cigu ked som tam bola o polnoci s kamaratkou na halloweena.
A to nechci vedieť, co sa deje ked je na nahrobnom kameni meno ako rodina kryplová alebo praženicová.....Cintoriny nie su az tak vyznamne aby tam ten pan nemohol citat knihu..ale tak mozno ju cita nahlas pre tych v zemi
aj ja som si chodila na cintorín čítať..aj sa dokonca učiť! ...a nechápem, čo by bolo na tom zlé?! nikomu som tým neubližovala, náhrobné kamene som neničila ani nič také...takže, kde je problém?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
dpc kym tam nepredava trdelnik to nedostojne rozhodne nie je, jak ta napadne hentaka otazka vobec?
Nielenže mi to príde úplne normálne, dokonca mi to príde sympatické.
Osobne sme si tam raz okolo pol noci išli raz s kamarátmi vypiť Vermut a pozerať na hviezdy, presnejšie to bola Kozia Brána v Ba, no prekazili nám to policajti ktorí tam prišli vraj nás niekto videl ako preliezame plot
..a neviem jak inym, mozno som cudna ale mne sa cintoriny pacia a posobia na mna tak upokojujuco..
A to nechci vedieť, co sa deje ked je na nahrobnom kameni meno ako rodina kryplová alebo praženicová.....Cintoriny nie su az tak vyznamne aby tam ten pan nemohol citat knihu..ale tak mozno ju cita nahlas pre tych v zemi