takže, pred 5 mesiacmi som sa rozišla s jedným chalanom (dod*bali sme to obaja) potom sme si dlho robili naprieky... nakoniec som sa mu ospravedlnila a on povedal len "okej" a to bolo naposledy, čo sme sa videli alebo boli v nejakom kontakte.. teraz bude
ja by som tomu nechala viac času radšej. a ak už, tak len SMS, možno že ťa nechce vidieť a zhoršila by si to tou návštevou. ale len možno, ja ho nepoznám.ja by som rozhodne bývalého pri mojich dverách vidieť nechcela
ja svojim ex bezne pisem k sviatkom a docela to funguje..normalne napis,sak je to llen gratulacia..a mozno sa zase date do reci a co ty vies ci si neuvedomite obaja chyby co ste zrobili..
Záleží to od toho prečo ste sa rozišli a či už má nový vzťah Skôr by som mu na tvojom mieste napísal smssku kde ho nepriamo nútiš odpovedať aby to neskončilo len pri "ďakujem" napr. ku gratulácii dodať otázku ako sa má a ak mu na tebe tiež stále záleží tak to už spoznaš z jeho odpovedi
ak už má niekoho, tak by som poslala max. sms, lebo by si mu tým mohla vytvoriť len problémy... ak nie, tak aj tak by som radšej skúsila najskôr iba neosobný kontakt a potom, podľa toho, ako zareaguje, uvidíš, či by ste sa mohli aj stretnúť alebo nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
,,Koniec je nový začiatok ... " asi nezostáva nič iné,len sa posunúť ďalej,čakať na zázrak sa nedá navždy...
a posledny clovek s ktorym by som sa sla kamaratit je byvaly
(ach)
mna vzdy potesi aj ked mi ex napise k sviatku..