@dconan nepomoze kedže síce nie kofein ale taurin tiež obsahujú isté veci z obchodu a obsahujú ho rádovo v miligramoch a dušujú sa že to nabudí , ja som mal doma čistý taurín a dával som si 2g a po pár dňoch okolo 8g do pohára , necítil som nič extra a to som mal okolo tisic nasobne vacsiu davku.
Vsetky nabudzovaky , sumienky , jontove kokotiny su placebo
@etelnair na 100, ale napr. v jednej salke kavy je ho o dost viac a tiez z nej neskaces salta dozadu 10 metrove. Teda niekto mozno , na niekoho to zabera lepsie.
Keby zdvojnasobili davku kofeinu a dali tam tak 5g taurinu miesto sacharidov tak by to bola mega vec.
@mm47 nie som si isty ale myslim ze tam toho kofeinu nemozu pchat kolko chcu, veci ako kofeinove tabletky a podobne ktore maju vyssi obsah potom uz len v lekarni jedine, ta hranica 32mg/100ml nebude asi nahoda ked je tak uplne pri kazdom
@etelnair je to odveci hranica pretože v DM drogerii v ladničke mávali nápoj že Guru a ten mal 50 rovných tuším. Neviem že prečo niekto dáva menej a niekto viac.
Keď sa pozreš na stránky s doplnkami výživy tam majú kofeinove záležitosti a odporúčené dávkovanie že jedna kapsula čo bolo 200mg.
Ale nie je to sranda samozrejme , kofeinu si zas nemôžeš drbnúť koľko chceš ako taurínu
nepijem ani kavu, takze energitak urcite tiez nie , ale niekedy mozno tak 1x za rok si jeden dam len tak pre chut a aj to mozno deci max , energiu si nemusim nicim dobijat
@shit mno tak aj kava aj caj ale neobsahuje take neskutocne mnozstvo sraciek co su cpane do tamtoho. ale ja som skor narazal, ze preco to potrebujes v 16tich ? ved to musis mat energie najviac predsa ^__^
pijem to len keď som na prázdninách u bratranca v RK na jeden týždeň A on toho pije neskutočne veľa...za ten týždeň mohol mať tak 10. A ja som si to kupovával s ním, lebo mi to zachutilo :/
Jeden z dôvodov, prečo sa tam vždy teším
Doma si to nikdy nekupujem a ani mi to nechutí tak, ako keď som tam s ním
keď vypijem energeťák, tak ani nezaznamenám, že by mi to dodalo energiu, takže nemá zmysel u mňa piť také kurevské cukry nie cukry niečo horšie než cukry, cukrov je len 6 či koľko
@mm47 ak s niecim prezeies davku nemusi to telo vyuzit cele a cast moze uplne zahodit, ja osobne vidim po vypiti energetaku aky taky narast energie. ale ako zas ked to clovek prezenie s davkami telo si moze zvyknut na urcitu vysku a nizsie davky mu nic nespravia ked si to tak perhanal
ked som dlhý čas hore a malo spim a ešteje tam riziko,že aj pošoférujem domov nejaku časť cesty,tak si dám občas,ale nemôžem zato,no mne tie známejšie značkové (redbull,hell) absolútne nechutia. ved to je strašne humusné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ja a kamoš, zimné skúškové, 4 dni.
odvtedy sa energeťákom zväčša vyhýbam.
inac vobec
som po nich kreatívnejšia a lepšie sa mi rozmýšľa
placebo a čo dajte mi pokoj
a red bull mi nechutí, ale tento mám rada
a kavu pijem, ale nie pre povzbudive ucinky, tie na mna nikdy nemala
a na kavu a podobne veci tiez nemam cas, dost ze do skoly vstavam o 5
ale kavicku si dam teraz ked robim, ale to neberiem ako dobijanie energie ale ako rozohriatie a ciga k tomu
nepotrebujem dobijat energiu
99% energetických nápojov má v zložení okolo 10g sacharidov a 32mg kofeinu , pričom minimum pre skutočné nabudenie je tak 80-90.
Takže pijete cukor vo vode s pekným obalom.
ci to 80-90 si myslel tiez na 100 ml?
Vsetky nabudzovaky , sumienky , jontove kokotiny su placebo
Keby zdvojnasobili davku kofeinu a dali tam tak 5g taurinu miesto sacharidov tak by to bola mega vec.
Keď sa pozreš na stránky s doplnkami výživy tam majú kofeinove záležitosti a odporúčené dávkovanie že jedna kapsula čo bolo 200mg.
Ale nie je to sranda samozrejme , kofeinu si zas nemôžeš drbnúť koľko chceš ako taurínu
kupoval som si monster, ale zistil som minule, ze aj tie lacne za 40 centov ma rovnako nabudili
aj v peklo na taliri minule vraveli, ze tam nie je rozdiel
@piter09 tak cez skuskove su must, ja kupujem crazywolfa ^___^ aj tak tam ide hlavne o cukor
Jeden z dôvodov, prečo sa tam vždy teším
Doma si to nikdy nekupujem a ani mi to nechutí tak, ako keď som tam s ním
energeťaky mi nechutia vôbec