* a ozaj; keby to nezaviselo na peniazoch, uz si rovno kupim vlastny byt, nie renovujem jednu mrnavu izbicku, ktora je aj tak v bytovke konstrukcne dost odflaknutej, takze ked chcem do steny vyvrtat otvor na nejaku pripadnu hmozdinku, preburam aj to, co nechcem, pretoze v hentom betone su same kamene.. S tym sa proste neda pracovat. A ked postavis na zem vodovahu, to je tiez ina sranda
@chocolate1 Fuu, to je moc velke.. vies si predstavit, ze by si kazdy vikend musela povysavat vsetky perzke koberce a pozametat vsetky vykladane podlahy, poutierat prah a vylestit zvonku i zvnutra kazdu kupolu? Ved by si nic ine nerobila (ble)
Ako @flussica tiez by som si radsej kupil vlastny byt nez upravovat izbu. No a byt by bol megavelka (aspon tych 200m stvorcovych) podkrovna garzonka s velkou terasou po celej sirke bytu, na ktorej by bola zahrada.. "izby" by boli oddelene len vyvysenym podlazim (2-3 schody).
Moj buduci byt ma 3 izby 2 balkony, zachod oddeleny od kupelne kuchynu a spajzu. Co viac si mozem priat (teraz hovorim realnej veci, nie o nejakom svojom sne)
Aha otazka je kladena na izbu Sry klikol som na diskusiu , cez prispevok na pravo myslel som ze jec o byte......
No v podstate som spokojny aj s touto , len ma este troska nadych imidzu 14 rocneho rebela,kedze som lenivy postrhavat plagaty , co mam na stenach. Ale inak parada
Inak, nikdy by som neurobila taku blbost ako moji rodicia.. Kupili 2 izbak v centre mesta a za tu cenu by mali 3 izbak na sidlisku... Co už... Keby to nezaviselo na peniazoch bud 4 izbovy byt alebo domcek v mestskej casti
Dve steny krvavočervené so vzormi čiernych hviezd, nôt a huslových klúčov, dve steny celé čierne...postel v rohu a minimálne množstvo nábytku a zbytočností...Môžem snívať ďalej
@hluzar Fuu, dakujem! Predpokladam, ze obytneho miesta bude tak akurat, ale ked budu fronty na ten jeden zachodik, tak to nebude dobre . Sice neviem, kolko presne je pre Teba naj ludi z Birdzu, ale urcite musis vybavit este nejake prenosne kadibudky - zakladne potreby nemozno zanedbat
@hluzar Asi som divna, ale zrono zachod je jedna z tych miestosti, kde sa nie moc rada nachadzam s nejakymi piatimi ludmi navyse . No ale to by sa vyriesiloo.. Páni mozu chodit predsa aj na balkoniky
malá útulná slnkom presveitená HRASKOVO ZELENA izbicka postel a nabytok by bol z orandzoveho dreva a na zemi by bol ten hunatý plyšový koberec všetkých možných bláznivých farieb a tak ale kludne by mi stačila moja zelenučká izbička ktorú som mala...lenže teraz je znej hnusna modra tmava spalna a ja som natlacená v obývačke..
k tomu by som peniaze nepotrebovala, stačí mi aj starý nábytok nato aby som mala izbu akú chcem by som ju musela mať sama a mám izbu so segrou čo ma obmedzuje hlavne v priestore ,pretože takto je tu vela nábytku
ufff....obklad za kamenov alebo dreva, obrastene popinavym brectanom, jeden kut taky moderny(stol, pocitac,) oddeleny nejakou tenkou prieckou, zvysok izby, veeeeeeelka polickova skrina z knihami, dalsia skrina(zdobena) na saty a ine veci (smajlík) postel z baldachynom, stol, k nemu 4 stolicky-cerveny potah, na jednej stene moj mec a palcat, v rohu platova zbroj, goticky kostym, a zvysok zbrojnice, kozub a nad nim halapartne a paveza.... (smajlík)
pfuu dost .. v pvom rade by musel ybt odhlucnena .. nejaka ta gitarka a bubny nemohli chybat .. mplagaty po stenach vykonny pc pohodlna postel a naozaj kvalitne repraky a viac k stastiu nepotrebujem
v podstate by som len vymenila stolík za ten z ikey, séria expedit, nech ladí k poličkám... skrine sa nepáčia celkovo, mala by som šatník a koberec by bol modrobiely, aj závesy, posteľné prádlo. inak som spokojná
garsonka. kopa popisanych papierov, starych a novych knih. vsade vela veci zo vsetkych kutov sveta aj nesveta, ku kazdej sa viazuci pribeh. jedna stena vytapetovana novinami, ostatne farebne a na nich malby mojej znamej. minimum nabytku - len originalny. a matrac na zemi. minimum elektroniky a divadelny feeling.
Reč je o izbe nie o byte,tak mala by vyzerať normalne ako ju mám zariadenú teraz(myslím destskú izbu).PC,postel,stôl,mp3 veža,skrina s vecmi a haraburby,už mi chýba len televizor
chcela by som mať trojposchodovú izbu.na prvom poschodí v nej všetko čo mám teraz a ešte telka a večšie skrine. na druhom poschodí gymnastická a baletná miesnosť a na treťom bazén s vodnými atrakciami. ale keď to tak zoberiem mám všetko potrebné čo mám.
ak beriem, ze kolko MINIMALNE penazi by som potreboval...tam by som si len pretrel stary nabytok, kupil farbu na stenu (ktoru uz mam kupenu, btw prave pondelok si idem malovat a zariadovat izbu.. .)....jedna relaxacna pohovka, alebo nieoc take do rohu, koberceky, dekoracie, tak asi 70€
ak by som zase ju mal celu prestavit, tak by to slo bud na etno styl (nieoc take mam teraz)..alebo keby som mal neobmadzene financie tak Japan styl..a to by som uz potreboval takych 800-1000€ ..ale to je nemozne
Pokoj s tym. Izba je drobnost. Potrebujem realizovat kompletnu rekonstrukciu a prestavbu domu 1. aj domu 2. A namiesto starsej nedostavanej chaty 3., potrebujem postavit drevodom 3. Plus garaze a obsluzne stavby. A este navrch potrebujem revitalizovat a prestavat prilahle zahrady a p.
. . . tolko zivot. A potom ked budu zariadene aj miestnosti, mozem prejst k realizacii svojich snov
nebovo modre steny, travovo zeleny koberec, velky matrac na zemi, najlepsia repro sustava rozlozena dobrym zvukarom, po stenach polepene fotky a plna izba CDcok a knih. šecko.
mno šakk ja by som rada bývala v takom kde je všetko čierne a vidno že tam je satan lebo ja chcem umrieť a tak keď so msmutná tak chodím v čiernom mno a počúvam ansona, haggarda, sabatona a tak
v tomto som priveľmi náročná. Takže izba by bolo vyfarbená v ružovom odtiene, taká slabšia ružová ale, a na jednej stene by mohla byť nejaká efektná tapeta. Tam kde je tapeta by bola posteľ. Manželská, veľká, so saténovým povlečením. Nad nou by bola ta sieťka Postel by bola uplne v rohu izby a tam nad nou na stene by boli okolo celej postele take policky možno 30cm-ové a nad nimi po cele dlzke zrkadlo a zo spodu tých poličiek vmontované také príjemné osvetlenie. A inak tak normálne ružový koberec nejaký malý, inak parkety. Ružová záclona, a jedna stena by bola viacmenej dolepená plagátmi a potom aj veľý šatník taký ako vo filmoch + vlastná kúpeľka aby som sa o ňu nemusela s nikkým deliť, a aby v nej bola aj vírivka a samozrejme vlastná velka LCD obrazovka, mega repráky, ladnička, a tak ešte všeličo možné, a pravda pekne zladené -.- asi som sa nechala priveľmi uniesť ale toto raz bude!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Cize som spokojny.
No v podstate som spokojny aj s touto , len ma este troska nadych imidzu 14 rocneho rebela,kedze som lenivy postrhavat plagaty , co mam na stenach. Ale inak parada
žiaden nábytok ani postel len jeden matrac na zemi a kopa knižiek okolo mňa
Zeleno-žltá, buď oranžovo-žlté alebo Batmanovské povlaky na posteli a milión-500 plagátov.
presne taka aj bude
ak by som zase ju mal celu prestavit, tak by to slo bud na etno styl (nieoc take mam teraz)..alebo keby som mal neobmadzene financie tak Japan styl..a to by som uz potreboval takych 800-1000€ ..ale to je nemozne
. . . tolko zivot. A potom ked budu zariadene aj miestnosti, mozem prejst k realizacii svojich snov
apson jednu stenu by som chcel ciernu ostatne biele a modre mozno aj zltu
dobra co myslite?
mozno by som pomenila nabytok aby som mala vasie skrinky..a chcela by som novy stol...ale som velmi spokojna aj etraz
a teraz pozoor.. dun dun duunn
JACUZZI PRIAMO V IZBE..
snivam dalej aano