@momoglamorous nabuduce ma aspon oznac ty nas birdzacky humorista. dakujem, aj ty si nejaku zaobstaraj lebo v tvojom pripade "prirodzena krasa je najlepsia" neplati.
@momoglamorous prave preto osm ti to teraz pripomenula lebo ty si bola prva co pizdovala
ja viem a este aj milujes krasne laky a dobre odvedenu pracu pri farbeni vlasov
ako klaun vyzera clovek ktory ma polku hlavy vypelichanou bordovou a druhu polku neidentifikovatelnou farbou. takze radsej pomlc alebo ked uz kritizujes, tak nejak normalne
@l1me urcite ma nejeduju ludia z birdzu len je zaujimave ze clovek si tu ani nemoze povedat nazor a este zaujimavejsie ze vzdy sa musi ozvat nasa krasavica, ktora venuje az prilis vela pozornosti tomu co tu pisem
@uspavanocka neviem, co je cajla, ale ked pokial nemam zmachleny face na styl: zaspala som nad sminkami, tak mi to vobec nevadi a teraz aspon viem, podla coho mas odvodeny nick
@momoglamorous argumentik za sto bodov ja si budem robit a fotit sa ako len chcem, ako osm uz povedala ked si urobim torjuholnikove obocie a natrem na seba zelenu farbu tak to tak bude, ked sa tak budem citit dobre tak to tak proste urobim a ziadny nazor nejakej zakomplexovanej skaredej zivotomotravenej momoglamorous ma od toho neodradi nechapem o co ti ani ide, komentujes kazdu fotku co pridam, vsetko co napisem, vsetko co napisem niekomu inemu dokonca si negativne komentovala este aj fotku na ktorej som ani nebola ja DDD proste si uplne na smiech, ked sa ti tak nepacim tak ma ignoruj, zi vo svojej bublinke, uznavaj tu svoju stetku a hlavne sa od nej nieco nauc: god makes no mistakes, i was born this way
@uspavanocka clovek, ktory oznaci ineho za zakomplexovaneho, je casto sam zakomplezovany a musi si dokazovat...ja nepisem, ze sa mi nieco nepaci, lebo to je tvoja fotka/prispevok, proste sa s tebou vo vacsinne nezhodnem a ked si robis, co chces, tak potom ani reagovat nemusis, ved predsa ja som ta skareda s komplexami a teba milujem, ci?
a pokial si dobre pamatam, na jednej fotke som ti nieco pochvalila, ale tu si neskor vymazala, takze sa zamysli nad svojimi recami
@momoglamorous tieto psychologicke blbosti si prosim nechaj pre niekoho ineho ja nemam mat preco komplexy, kebyze ich mam tak sa teraz nesmejem z tvojich komentov ale placem.
ja sa tu nezhodnem s 99% ludi a nepisem im lebo o tom je zivot: ze sa nie s kazdym zhodnes. to ze ty mas potrebu to dalej riesit (a ani neviem co tym chces dosiahnut) je asi tvoj problem. navyse ked sa s niekym nezhodnem snazim sa to podat na nejakej urovni, narozdiel od teba ktora ide hned do utoku a posmeskov. ja osobne by som ani nevedela ze existujes keby mi sa mi stale "nevnucujes" do ..."priestoru"
@patuskoo to povie niekto kto mi napise 30 vtieracich sprav za den
@momoglamorous a co je na tom posmesne ? normalny nazor, ani osm nepouzila vulgarizmus, dokonca som to ani nemierila na toho dotycneho co to zalozil ale na ABSTRAKTNU temu
@patuskoo ked niekto nestoji o tovju prilezitost 20krat za den, kazdy by pochopil ze otravujes. tak to uz konecne pochop a presedlaj na niekoho kto bude stat o tvoju pozornost, napriklad momo.
ale zas musim uznat, ze Kubo, naco uz len ti budu taketo informacie, ze kto sa najdlhsie hadal? pre teba je to nulova informacna hodnota hadam co nikdy nevyuzijes, zaujimavejsie ako samotna otazka bolo citat to (zas zbytocne) osocovanie dievok,
@uspavanocka dosť si protirečíš Vravíš, že ty na sebe môžeš urobiť hocičo a jeho názor ťa nebude zaujímať, hlavne že @momoglamorous tu píšeš komenty typu: vyzeráš ako cajla atď. Na tvojom mieste by som sa už vzdala.
@cupcake007 prosim ta neries veci ktore sa ta netykaju my si s momo rady piseme a ja vzdy len vraciam utok nic viac vdaka za prispevok o ebaty ktora sa ta absolutne netykala a pekny zvysok vecera
@l1me No síce ja som jej len písal ty si mal väčšiu šancu ju z disovať ako ja podla mňa to je typ človeka ktorámu je to z jeho arogancie jedno či odpovie veď je europoslanec.. Ja som jej navŕhol aby si naštudovala pojem rqasista a fašista z nacistom.. Pretože tým protestujúcim davom keď je charakter by sa mala ospravedlniť... keď sa chcela ukázať zo svojími sionistický cviečenými psýkmi na verejnosti mala riešiť prečo anglická socialka kradne slovenske deti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
@uspavanocka ked bude anketa o najhlupejsich komentar roka, rozhodne ten tvoj nominujem
a od teba mi to ani nevadi, dakujem za nazor
@uspavanocka mas zaujimave zmyslanie
tak s tym citatom absolutne nesuhlasim, ja milujem make up a sminky, ale nemam rada styl a la klaun
ja viem a este aj milujes krasne laky a dobre odvedenu pracu pri farbeni vlasov
ako klaun vyzera clovek ktory ma polku hlavy vypelichanou bordovou a druhu polku neidentifikovatelnou farbou. takze radsej pomlc alebo ked uz kritizujes, tak nejak normalne
@uspavanocka nejeduj sa za par dni su vianoce
toto mi tu hovori osoba ktora uctieva lady gaga ktora je zmachlena este aj v spanku a pokazde skareda ako noc
ano to sme si vsimli ze to s tebou nema nic spolocne na teba by bola gaga hrda uplne siris to jej posolstvo
dikyyyy
a pokial si dobre pamatam, na jednej fotke som ti nieco pochvalila, ale tu si neskor vymazala, takze sa zamysli nad svojimi recami
ja sa tu nezhodnem s 99% ludi a nepisem im lebo o tom je zivot: ze sa nie s kazdym zhodnes. to ze ty mas potrebu to dalej riesit (a ani neviem co tym chces dosiahnut) je asi tvoj problem. navyse ked sa s niekym nezhodnem snazim sa to podat na nejakej urovni, narozdiel od teba ktora ide hned do utoku a posmeskov. ja osobne by som ani nevedela ze existujes keby mi sa mi stale "nevnucujes" do ..."priestoru"
ja sa tiez snazim podat negativnu vec na urovni, pripadne poradit, ale niektori mi za to proste nestoja
@momoglamorous a co je na tom posmesne ? normalny nazor, ani osm nepouzila vulgarizmus, dokonca som to ani nemierila na toho dotycneho co to zalozil ale na ABSTRAKTNU temu
super, mozno niektori o tvoje rady ani nestoja
filip
@trash skoro ani mne ale ja som sa to spytal na zaciatku a kedze mala byt s nami hodku tak nemala na vyber
k teme, ja sa nezvyknem nejak hadat, teda snazim sa..
to len technická poznámka, nevšímajte si ma.
btw, super hádka