Najväčšia prehra? že som v poslednom ročniku na základnej zabehol na "PIP" teste len 31 kôl či ako lebo mi trebalo na veľkú (potrebu) a tak som nemohol dať viac a doteraz keď spomínam na 9 ročník tak len toto ma je*e
A niečo čo ma mrzí? no to je osobné viac to nebudem rozoberať....
Neľutujem, ak niečo robím, tak to robím z presvedčenia že je to správne, aj keď po čase možno vyjde na javo že to bola chyba. Všetko sa deje pre niečo, V danej chvíli máme pocit že je to správne, preto nikdy nič neľutujem. Život je len jeden a robiť chyby je normálne, niekedy je to chyba, inokedy sa to podarí a je to úžasné. Ak neskúšame, prichádzame o možnosti. Ak prichádzame o možnosti, tak prichádzame o život
ked tak citam co sem niektori ludia pisu uvedomujem si ze vlastne ziadnu prehru zivote ani nemam.proste nic co by somlutovala,cco by ma mrzelo, nic nic
@bebubi mojou doteraz najväčšou prehrou bol fakt nepodarený pár na sútaži, vďaka ktorému som prišla i o zdravie, o zmysel života a hlavne o sebavedomie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
A niečo čo ma mrzí? no to je osobné viac to nebudem rozoberať....
a že som sa nedostal na moju "vysnívanúˇstrednú školu
1) tak ako @8 , vseobecny gympel, zly vyber vysky. ale tak nasla som smer akym to aspon trochu napravit.
2) vo vztahu to, ze som bola slepa ako keby mi puskou vystrelili obe oci
a to sa mi krasne vypomstilo.
2.. výber strednej školy a to aká som tam bola
3. niečo čo som spravila jednému chalanovi, a odvtedy mi neverí
4. moja slabosť a hlúposť v tom období
ale inak neprehravam, mudriem