jem zinok, obcas si spravim olejovomedovu masku a pouzivam prirodne sampony/kondicionery (aby boli bez silikonov), dost casto zehlim tak si davam aj protector a farbim sa hennou..
raz za cas kokosovy olej na pokozku hlavy, kedze ju mam dost citlivu. inak nefarbim, nezehlim, nekulmujem, nefenujem a pomaly uz ani necesem, konceky su zdrave, vlasy rastu, som spokojna.
šampóny striedam 3 druhy (nie naraz) head and shoulders , nizoral, a garnier natural brusnica, kondicionér používam tiež garnier brusnicu, a masku elseve takú žltú proti lámavosti vlasov..... vitamíny si dám vždy po umytí na pokožku hlavy dostať aj v lekárni, no používam aj také fľaštičky z drogérie (hnedú), vlasy moc nefénujem, po umytí len zabalím do uteráka a nechám odležať neutieram si vlasy, no a potom rozčešem, učešem a schnem aj dva dni..... pri česaní používam sprej na vlasy proti lámalosti elseve (taký žltý) , občas keď idem na rande nastriekam lesk od pantene
ani by mi nenapadlo, že toľko toho je ale mám krásne husté zdravé a pevné vlasy
no, tak ja som sa o ne začala starať len nedávno kvalitne som si ich poničila farbením, tak ich dávam dokopy....používam žihlavový šampón, masku na vlasy (nejakú regeneračnú), papám biosil+ a dávam si hennu.....ale tú len kvôli tomu, aby som nevyzerala až tak smiešne jak mi odrastajú vlasy, inak mi to nepomáha a hej, asi 5 mesiacov dozadu som ich dosť ostrihala
Nefarbím, umývam šampónom aký mi padne do ruky, ak máme balzam tak si dám aj ten, a občas si dávam olivový olej na celé vlasy a nechám si ho na nich cez noc. To je vše.
Vyskusala som uz mnoho samponov ale najviac sa mi osvedcil uplne obycajny lacny zihlavovy sampon od dixi na konceky pouzivam loreal profesional mythic oil ten je perfektny !!! a inac dva razy do tyzdna masku z kokosoveho a makadamioveho oleja a dalsi tyzden zas olivovy olej za studena lisovany plus zltka a trosku citronu tot vse ziadne kondicionery ani masky z obchodov si nedavam je to samá chémia jedine ten olej ale ten je skor z prirodnych materialov
Pouzivam sampon bez silikonov a kondicioner v lete bez silikonov a v chladnejsom pocasi so silikonmi na ochranu vlasov, pretoze ich mam dlhe dlhe obcas (odhadom mozno tak raz za dva tyzdne) si robim zabal z kokosoveho a olivoveho oleja, ale najblizsie skusim aj ine zdrave oleje. A obcas po umyti prelejem vlasy citronovou stavou a/alebo vlaznym harmancekovym cajom.
@hoperpohroma Med som chcela vyskusat, ale nenasla som odvahu, nelepi to potom prilis?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
raz za cas kokosovy olej na pokozku hlavy, kedze ju mam dost citlivu. inak nefarbim, nezehlim, nekulmujem, nefenujem a pomaly uz ani necesem, konceky su zdrave, vlasy rastu, som spokojna.
ani by mi nenapadlo, že toľko toho je ale mám krásne husté zdravé a pevné vlasy
toť moja starostlivosť, na to že som dlho nepodstrihávala sú končeky v dobrom stave
@hoperpohroma Med som chcela vyskusat, ale nenasla som odvahu, nelepi to potom prilis?