A inak sa mi väčšinou snívajú úplné kraviny (ale zase príjemne akčné ) alebo úžasné veci, ktoré sa potom nesplnia (a mňa mrzí, že som sa zobudila a že to bol len sen)
pokial ide o sny ako nejake moje tajne zelania do buducnosti, tak mojim najvacsim snom bolo dostat sa na astronomiu na vysoku a kde som? presne tam.
co sa tyka snov, ktore sa mi snivaju v noci, tak ano, bolo zopar, ktore sa mi splnili, ale opakuje sa mi jeden, ktory sa mi urcite nikdy nesplni - ze viem lietat
Iba hlúposti... Ale raz na základke sa mi snívalo o škole, o hodine etiky, ktorú sme mávali vždy v klubovni, ale v tom sne sme sedeli v inej triede. A v to ráno sme naozaj mali hodinu etiky v tej triede, dokonca aj všetci sedeli presne na tých miestach, ako v mojom sne.
A raz sa mi snívalo o nejakom ryšavom dievčati, ktoré som nepoznala, ale potom som ho cestou do školy stretla. Zrejme som ju už niekedy videla a ostala mi v pamäti.
Občas sa stane, ale väčšinou mám sny buď nočnomorové, ktoré nechcem aby sa splnili.... Alebo sú dosť choré a bujné, zombies,vojna a takéto Ale ak mávam také reálne sny, tak sa občas stane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A inak sa mi väčšinou snívajú úplné kraviny (ale zase príjemne akčné ) alebo úžasné veci, ktoré sa potom nesplnia (a mňa mrzí, že som sa zobudila a že to bol len sen)
pokial ide o sny ako nejake moje tajne zelania do buducnosti, tak mojim najvacsim snom bolo dostat sa na astronomiu na vysoku a kde som? presne tam.
co sa tyka snov, ktore sa mi snivaju v noci, tak ano, bolo zopar, ktore sa mi splnili, ale opakuje sa mi jeden, ktory sa mi urcite nikdy nesplni - ze viem lietat
A raz sa mi snívalo o nejakom ryšavom dievčati, ktoré som nepoznala, ale potom som ho cestou do školy stretla. Zrejme som ju už niekedy videla a ostala mi v pamäti.