S čím nieste spokojný na vašom tele alebo niečo nie je dokonalé ? (Malé kozy,väčší nos...) ? Táto téma ma zaujala....pretože veľa ludí posudzuje ostatných podľa zovnajšku, priznajte si že aj vy (väčšina) keby ste videli nejaku ženu s ktorou je Vám dobre a
@paulinka24 a to sa mam akoze obzret za tou ktora ma akne a nedostatky? tato tema zacala celkom normalne a potom si to obratila uplne na nieco ine.. alebo neviem, ty mas mozno daky specialny zrak ze vidis vnutornu krasu na prvy pohlad
Keď som bola mala tak so trpela tim ze vsetci mi hovorili potkan pretoze som mala z profilu vacsi nos . Myslím si že by sa určite obzreli za tou dokonalejšou.Nebudem to tu rozoberat radsej si všetky tieto názory nechám pre seba..aj tak stím nič nenarobím
Samozrejme že by som sa otočil za lepšie vyzerajúcou.
Čo sa týka vzťahu, uprednostnil by som také dievča s ktorým sa cítim lepšie a bolo by mi v podstate jedno, či má nejaké nedokonalosti... Tie má predsa každý.
Tak ja sa vždy obzriem za lepsou však to je logické prečo ti je z toho zle keď je to tak, to znie akoby si ty mala malé kozy a veľký nos... A mne celkovo vadí na žene každý detail, mne sa zhnusi aj keď ma napr. privelku nohu alebo veľa napadnych znamienok alebo najnovšie aj keď je dierka v uchu privysoko alebo najhorsie ak ma nejednofarebne oči, napr. na jednom má žltý fľak a pritom ma modré oči... hunus... Dúfam ze raz nájdem presne takú akú chcem... Alebo aj tvar pupku mi moc vadí keď je taký hnusny, humus...
@8 ešte mi napadlo keď vidím @7 ze ak ma krivé prsty, hnus, alebo naaaaaaaajhorsie je keď ma na nohe ukazovák dlhší jak palec, to umieram keď vidím napr. ná kúpalisku...
@orensey tiez mam vacsi nos a vzdy som v detstve na to trpel .. v dospelosti sa zase stretavam s tym, ze vacsi nos u chlapa je znamkou muznosti (samozrejme to berte s humorom). Jednoducho to nejako zaniklo. Viem, ze u zeny to je trosku ine, ale vobec sa tym nezaoberaj. Ide o ludi, ktori su okolo Teba. Dospejes, mas okolo seba aj automaticky rozumnejsich ludi.
Ja by som rad pribral, no dlhe roky nemozem. A trapi ma to a mam z toho mindraky. Bohuzial.
to zavisi od nalady, obcas mam take, ze preco nemam trochu sumernejsi xicht, alebo mensi nos atak, ale prejde to vzdy nastastie. imho vsetko zavisi od teba, proste ak sa clovek sam sebe paci a je spokojny, tak z neho nieco ide, resp. nejde z neho "mam velke usi a krive usta a vsetci to na mne vidia" etc. a krasa neni nastastie o proporcne najdokonalejsom tvare ci tvari, i ked vela ludi je nastavenych to tak vnimat. akoze nepopieram, ze sa mi pacia tvare modeliek ci pekne postavy, komu by sa nepacili, ale ono by to bola strasna nuda kebyze vsetci takto vyzeraju
@paulinka24 Zovňajšok je len na očarenie a sexappeal... Ja mám 20 rokov a za tých 20 rokov som nemal žiadny vážnejší vzťah, nič som nechcel riešiť. Mal som v posteli pomerne veľa žien a takisto všelijaké aférky. Trúfam si povedať, že som už vystriedal viaceré "kusy", ktoré zovňajškom fakt stáli za to. No až posledné mesiace som hlbšie pochopil čo je to láska, keď som spoznal svoju terajšiu priateľku, ktorá zďaleka nie je žiadna brutálna krásavica (ale je pekná , ale ju ľúbim a sa žiadnou inou sa teraz neotočím. Proste ma priťahuje svojou charizmou, správaním ale aj tým, ako vyzerá... je to niečo úplne iné, ako keď chlapa očarí krásna žena.
ked som na internate, kuknem na seba a v duchu si vravim "šolta, šolta, ty si žena! " ..ale akonahle pridem domov a mam ist za frajerom, tak sa vidim jak tluste teleso s mega velkou ritou a s muzskou hrudou
Ja som veľmi spokojná so svojim telom, samozrejme, ze aj cvičim aby som bola spokojna aj ked budem mat 40. Jediny nedostatok su asi moje menšie prsia, ako su krasne tvatovane ale male. Ale v auguste idem na operaciu takze budem dokonale spokojna.
oči neoklameš a tak to je... je úplne logické, že si všímame najprv jedincov s lepším zovňajškom, lebo práve to je tá vec, ktorú môžeme vidieť na prvý pohľad... na to aby sme zistili, že aký má charakter a aké má vlastnosti treba viac času a práve preto je na prvom mieste všímaná práve krása, lebo ďalej nezistíme z pár pohľadov
áno, je to len smutné, keď väčšina ľudí považuje zovňajšok druhého za najdôležitejšiu vec, ale tak to u niektorých proste je a ty to nezmeníš
Neviem, co cakas. Ked ti neco na sebe vadi, tak sa to snaz zmenit. A to ostatne je individualne, poznam cloveka, co sa mu pacia doslova asi najviac skarede zeny ake su
A inak neviem, co mi vadi. Mozno keby sa mal kus sirsiu kostru a uzsie boky bolo by fajn. Nemal kruhy pod ocami ( co sa roky snazim najist pricinu ) ale inak ok.
ja som spokojná s tým že mám dve ruky dve nohy hlavu uši oči nos usta desať prstov a všetko čo potrebujem, to či som spokojná s tvarmi a farbami závisí od toho koľko sebafotiek ostatných žien vidím za deň na fcb alebo tu... závislosť je nepriamo úmerná
Ja si myslím, že každý človek môže zo seba vyťažiť maximum (po psychickej i fyzickej stránke). V dnešnej dobe má napr. žena toľko vymožeností (okrem plastických operácií) - neustále pokroky v starostlivosti o vlasy, pleť, nechty i čo sa týka módy. Priznám sa, že sa mi nepáči keď vidím dievča s neupravenými mastnými vlasmi, zanedbanou pleťou a pod. S takýmito vecami sa vždy dá niečo robiť! Pokiaľ ide o krivé nohy, nos... Tam sa snažím nebyť kritická, pretože za to človek v podstate nemôže...
@paulinka24
" keby ste videli nejaku ženu s ktorou je Vám dobre a má male kozy,vacsi nos,je plnšej postavy a samé nedokonalosti tak by ste ju odpisali.."
nie nutne, keďže to že vymenované veci sú nedokonalosti je len tvoj predpoklad/názor.
čiže v konečnom dôsledku si sa už len tou otázkou sama prejavila nielen ako povrchné stvorenie, ale aj ako stvorenie predpokladajúce že všetci vnímajú svet rovnako ako ty
Ha, toto je moja tema!
Mohla by som mat tmavsie obocie a prirodzene tmavsie a rovnejsie vlasy. Porcelanovu plet, mensie prsia, väcsi zadok alebo aspon sirsiu panvu, 10 cm medzeru medzi stehnami, lepsie drzanie tela (nikdy sa nehrbit), byt o par cm nizsia... ale stavim sa, ze keby sa mi cokolvek z toho splnilo, o chvilu by som bola opät nespokojna a chcela uz len z principu to, co prave nemam.
Som si vedoma mnohych nedokonalosti na sebe, ale kym neprerastaju do komplexov, myslim, ze je to normalne. Teda... take zenske
Ja strašne nemám rada svoju postavu. A ešte k tomu som úplný drobec.
A inak keď som bola mladšia, mala som problém s krivými zubami, ale na to som mala strojček.
Teraz ešte nie úplne najlepšia pleť, desné vlasy a .. strašne pomaly ma opáli.
zvykla som sa trapit nad svojimi nedostatkami, ale potom som si uvedomila, ze to nie je ta spravna cesta.
pochopila som, ze najlepsie je zakryt chyby, ukazat a zvyraznit to krasne a pracovat na veciach, ktore sa daju svojpomocne zmenit.
mas male prsia? nikto si to nevsimne, ak vsetky pohlady budu smerovat na chutny zadok v napasovanych leginach.
mas vacsi nos? zvodne oci a stavnate pery mu nedaju sancu vyniknut. hocaky nedostatok sa da vykompenzovat, len clovek musi prestat nariekat a najst svoje silne stranky.
mam vela nedokonalosti..no najhorsie su na tom moje prsia (nejde o velkos..su len jednoducho nepekne). ... a myslim, ze je normalne, ze sa kazdy pozrie radsej na to, co sa mu paci :ehm:
ja mam typ postavy hruška..je to otrasnee mam široke boky a male prsia..chcem zacat behavat ale neviem comu to pomoze, zmiznu mi prsia uplne. a este mam problematicku plet aaa nooo ja neviem, je toho fest vela
mám skvelé predispozície (presýpacie hodiny postava), len veľa papám. takže so všetkým, za čo môžem byŤ nespokojná si môžem sama, takže som najviac spokojná vlastne
Som max. spokojná s mojou tvárou, vlasmi a aj pleťou..Co sa týka postavy prijala by som si byť vyššia aspoň o 7 cm, chudšie stehná a vačšie prsia...Inak všetko ok Na stehnách a celkovo na postave pracujem už cca dva mesiace a keďže som dala zatiaľ 7 kg dole tak aj stehná su krajšie, ale stále to nie je ono :/
A neviem čo sa tu rozčuľuješ... ty by si sa snáď skôr obzrela za chlapcom s akné, postava tiež oničom, mastné vlasy ako za nejakym fakt peknym chlapom? Pochybujem... to je uplne prirodzené že skôr pokukujeme po krajších
@paulinka24 k tomu prvému komentu: je to logické že sa nebudem obzerať za niekym kto sa mi nepáči nie? a myslím si že každý kto sa o seba primerane stará môže vyzerať dosť dobre na to aby sa niekomu páčil tiež nesúhlasím s tým že keď niekto zle vyzerá tak je "odpísaný", poznám veľa, povedzme, "škaredých" ľudí čo majú super partnerov
ja som nespokojná s nosom a s nohami, fakt, hocičo by som dala za dlhé tenké nohy... to že mám malé prsia prežijem aspoň môžem nosiť tielka a nevyzerá to vulgárne
@paulinka24 neškatuľkoval by som krásu do tvojej osobnej predstavy. Každému sa páči iné a za tým sa otočí. Druhá vec je ako vykresľuje krásu dnešná spoločnosť. Každý musíme byť bez vrások, voňať jak Beckham... ale to hlavne preto, aby na tom niekto mal zisk, napr. z modelingu, čo je vlastne moderné otroctvo, hoci za peniaze.
Ale toto otáčanie sa za niečím pekným, netvorí vzťahy. To že má dievča pekné oči, netvorí to čo časom môžme medzi sebou vytvoriť, teda akési priateľstvo...
ja som mal spoluziacku ktora bola najmensia z triedy nie ziadna ta liliputanka ci ako sa to volaju ty mali ludia ale proste dako nerastla a ani teraz dako na svoj vek neni vysoka ale mne sa celkom paci
male je proste zlate
moj nedostatok? no prave na opak som dost velky :/ na moj vkus
@64 na svoje vlasy - konečne začali rásť
na svoje oči - zelená sa mi proste páči, a ešte majú taký pekne guľatý tvar
na typ svojej postavy - že som zdedila po ženách z otcovej strany veľké prsia a chudé nohy, nie veľkú riť a tlsté stehná ako majú ženy z matkinej strany
a nespokojná som s bruškom, chcem pekné, ploché, ale aj to bude, a chcela by som zhodiť tak 5 kilo, a aj to bude...
Siroke boky disappointed:(((((((( vysoke celo, nos uplne cele zle ale ochvilu bude rinoplastika.. uplne uzke pery co tiez musim pockat a tak si ich dam spravit.. mensie prsia , tucne ruky neviem sa toho zbavit hocco robim nejem cvicim.. a znamenienka nad obidvoma ocami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
treba, zialbohu, pockat, kym ludia trocha dozreju a budu mat ine hodnoty... resp. v to dufat
netvrdim, ze je taky kazdy, len taketo veci zvacsa prichadzaju casom
krasa pominie, charakter je na cely zivot
Čo sa týka vzťahu, uprednostnil by som také dievča s ktorým sa cítim lepšie a bolo by mi v podstate jedno, či má nejaké nedokonalosti... Tie má predsa každý.
Myslím, že aj ty by si sa otočila za lepšie vyzerajúcim chlapcom
Ja by som rad pribral, no dlhe roky nemozem. A trapi ma to a mam z toho mindraky. Bohuzial.
Ale vacsina z nich je namyslena a nema v hlave nič asi tak to chcela povedať či? @paulinka24
áno, je to len smutné, keď väčšina ľudí považuje zovňajšok druhého za najdôležitejšiu vec, ale tak to u niektorých proste je a ty to nezmeníš
A inak neviem, co mi vadi. Mozno keby sa mal kus sirsiu kostru a uzsie boky bolo by fajn. Nemal kruhy pod ocami ( co sa roky snazim najist pricinu ) ale inak ok.
heh, podľa toho zostaneš na veky slobodný, možno, že by to bolo aj dobre pre teba
" keby ste videli nejaku ženu s ktorou je Vám dobre a má male kozy,vacsi nos,je plnšej postavy a samé nedokonalosti tak by ste ju odpisali.."
nie nutne, keďže to že vymenované veci sú nedokonalosti je len tvoj predpoklad/názor.
Nevadí
hm, zrejme si dokonalý a dokonalosť vyžaduješ aj od druhých, len pozor na to, aby sa to neobrátilo proti tebe
Mohla by som mat tmavsie obocie a prirodzene tmavsie a rovnejsie vlasy. Porcelanovu plet, mensie prsia, väcsi zadok alebo aspon sirsiu panvu, 10 cm medzeru medzi stehnami, lepsie drzanie tela (nikdy sa nehrbit), byt o par cm nizsia... ale stavim sa, ze keby sa mi cokolvek z toho splnilo, o chvilu by som bola opät nespokojna a chcela uz len z principu to, co prave nemam.
Som si vedoma mnohych nedokonalosti na sebe, ale kym neprerastaju do komplexov, myslim, ze je to normalne. Teda... take zenske
Roni to ma dopredu premyslene ale keby si tak vyzerala, uz by si to nebola ty
A inak keď som bola mladšia, mala som problém s krivými zubami, ale na to som mala strojček.
Teraz ešte nie úplne najlepšia pleť, desné vlasy a .. strašne pomaly ma opáli.
Ano, to uz by bola Nicole Scherzinger
Ale jasne, nemozeme byt vsetky rovnake.
a k téme - mne sa nepáči moja postava ale na dievčatách sa mi páčia rôzne typy postáv aj tie chudšie ale i plnšie
pochopila som, ze najlepsie je zakryt chyby, ukazat a zvyraznit to krasne a pracovat na veciach, ktore sa daju svojpomocne zmenit.
mas male prsia? nikto si to nevsimne, ak vsetky pohlady budu smerovat na chutny zadok v napasovanych leginach.
mas vacsi nos? zvodne oci a stavnate pery mu nedaju sancu vyniknut. hocaky nedostatok sa da vykompenzovat, len clovek musi prestat nariekat a najst svoje silne stranky.
a najviac k vadeniu môže byť moja pleť, ale už s ňou žijem v poriadku a v mieri a môžno by som sa nehnevala za +10cm na výške...ale zasa možno ani nie
Prsia nemam pekne
Vlasy tuzim mat rovne
A este keby mam uzsiu tvar
A tak no
ja som nespokojná s nosom a s nohami, fakt, hocičo by som dala za dlhé tenké nohy... to že mám malé prsia prežijem aspoň môžem nosiť tielka a nevyzerá to vulgárne
Ale toto otáčanie sa za niečím pekným, netvorí vzťahy. To že má dievča pekné oči, netvorí to čo časom môžme medzi sebou vytvoriť, teda akési priateľstvo...
male je proste zlate
moj nedostatok? no prave na opak som dost velky :/ na moj vkus
na svoje oči - zelená sa mi proste páči, a ešte majú taký pekne guľatý tvar
na typ svojej postavy - že som zdedila po ženách z otcovej strany veľké prsia a chudé nohy, nie veľkú riť a tlsté stehná ako majú ženy z matkinej strany
a nespokojná som s bruškom, chcem pekné, ploché, ale aj to bude, a chcela by som zhodiť tak 5 kilo, a aj to bude...