Children od R. Miles su moja srdcovka Vlastne aj "Princess of light" a cely ten album. To este boli casy, ked to vsetko boli nove skladby... :/
Vtedy som akurat zacal chodit do prveho rocnika na zakladku. Cez leto som bol u starych rodicov, ktori mali pocuvali Radio Slovensko - teda stale tam pustali skladby z Repete, Karla Gotta a podobne...
A prave "Children" bola jedina moderna skladba, ktoru tam vtedy hravali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
» t3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
A teší sa obľube!
ale inak aj ja rozmýšľam, že si dám ako zvonenie nyan cat
a na druhom neviem nazov
pochopiteľne iba vystrihnutá pasáž, ktorá sa mi najviac páči
@sugy1 len je to veľmi tiché, to mi vadí... Nad nyan cat som aj ja premýšľal ako zvonení
Nastavené od 0:28
ale hneď ako nájdem pamäťouku tak
no proste ho nemôžem zmeniť
a na smsku Imhotep od Soporu
toto mám
♥♥♥
Children od R. Miles su moja srdcovka Vlastne aj "Princess of light" a cely ten album. To este boli casy, ked to vsetko boli nove skladby... :/
Vtedy som akurat zacal chodit do prveho rocnika na zakladku. Cez leto som bol u starych rodicov, ktori mali pocuvali Radio Slovensko - teda stale tam pustali skladby z Repete, Karla Gotta a podobne...
A prave "Children" bola jedina moderna skladba, ktoru tam vtedy hravali...
tento vyber bol kedysi sukromnym vtipom medzi mnou a mojim neskutocne ublizenym postpubertalnym ja, planujem zmenit.