nezasvietim, mam predsa boha pri sebe a kvoli tomu, ze ja musim cikať alebo cosi podobne nepobudim cely barak.....pobudim ho ale aj tak, lebo v tej tme narazim fakt asi do vsetkeho a vŕzga aj to, co normalne nikdy nie
@cicinqa no chvala panu bohu, uz som myslela, ze som jedina co ma s tymto rovnaky problem, ze vsetci su tak nenormalne dokolali, ze ani do prahu dveri nezakopnu ked nevidia
keď v noci idem na WC alebo po byte, nechodím okolo gauča, nikto na ňom nespí, aj keby spal, tak nikoho nezobudím a rozsvecujem si vždy, keď chodím po byte, čo ak niekde na mňa vyskočí nejaká príšera??? ale keď idem len na WC, tak si nerozsvecujem (pokiaľ nie som vo fáze extrémneho strachu)
Radšej by som načural do umelohmotnej krabice pri mojej posteli akoby som mal výjsť von.. a keby som vyšiel, svietim si mobilom (ktorý odvrátim od spiacej osoby)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ja v noci všetko zažínam, nechcem riskovať že kopnem do roku nejakej skrine s bosou nohou....filip
nezasvietim, mam predsa boha pri sebe a kvoli tomu, ze ja musim cikať alebo cosi podobne nepobudim cely barak.....pobudim ho ale aj tak, lebo v tej tme narazim fakt asi do vsetkeho a vŕzga aj to, co normalne nikdy nie
nie poslepiačky ale cez noc DD