O kolkej večeriate? A čo mávate na večeru?
Ja večeriam kedy sa mi zachce ale tak okolo tej siedmej a na večeru mávam hocičo ako kedy Mamka hocičo vymýšla na večeru takže to je rôzne ale najlepšie je že si ju nemusím robiť sama
A čo vy,ako ste
večeriam tiež kedy chcem a podla toho čo je k dispozícii a čo mi chutí
ked ma prepadne hlad o druhej rano nerobí mi to problém..ale to sa stáva väčšinou v lete =D ked človek furt niede lieta =D
ja okolo jednej druhej v noci väčšinou..to nazývam takou neskorou večerou, bez toho nedokážem zaspať včera som si o poltretej robil pizza rožok a mikrovlnka zobudila aj susedov možno ale stál za to mnam
nikdy som nevečerala pravidelne..skôr som vždy zjedla obed ale o tretej, štvrtej a potom som ani nepotrebovala večerať....ale odkedy som na intráku večerievam pravidelne, a to vždy o šiestej a už som si tak na to zvykla, že aj doma cez víkendy trvám na tom aby som jedla večeru a to o šiestej už mi to hovorí sám žalúdok si už zvykol na pravidelnú stravu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ked ma prepadne hlad o druhej rano nerobí mi to problém..ale to sa stáva väčšinou v lete =D ked človek furt niede lieta =D
teraz väcsinou okolo 17:30 alebo 18-tej