jasné že je lepšie platiť za vlastny byt ako dávať peniaze niekomu cudziemu ale napr vo Viedni to maju dobre vymyslene tam su mestke alebo štatne najomne byty a v nich možeš byvať kolko chceš pokial platíš
nie, nevedela by som si to predstaviť lebo keby mám miliony (hoc aj v Skk) aj tak by som si vedela kupiť nejaké bývaníčko...
čo sa týka vlastnenia domu/bytu alebo podnajmu, tak záleží od konkretneho človeka. ak sa niekto chce usadiť a ostať na jednom mieste celý život alebo aspoň velmi dlhý čas tak sa oplatí skôr zainvestovať do vlastného ... ale ak niekto napríklad vie že v jednom meste bude pracovať len dočasne a potom chce ísť do iného mesta (alebo štátu) tak rozhodne je lepšie bývať v podnajme.
hm, som 39 násobným milionárom v starej mene, a nemyslím, že by som túžil po nejak extra vagantnom bývani, mám dom a zdielam ho so svojou matkou...
a ako sa povie svoje je len svoje, aj keď je okolo takého domu stale čo robiť,....
ale zas sa človek nenudí
@Joker75 skusme si predstavit 1 izbovy byt v ke. v panelaku cca 45 tisic eur. mesacny podnajom cca 300 eur. rocny 3600. cize zhruba za 12 a pol roka ho na podnajme cely splatis.. ale treba brat do uvahy este inflaciu, ceny nehnutelnosti.. a tieto dve veliciny nemozes 100 percentne urcit ake budu o 5-10-12 rokov..
ja dávam, ale nie deťom v afrike ale do kostola a oni už dobre vedia, kto ich najviac potrebuje, kde na ake misijné akcie ....
máš pocit, že som tie peniaze nakradol?
ak si zdravý, chyť sa roboty aj ty a zarábaj...
a až budeš mať dostatok chechtákov, tak aj ty rozdávaj ako ja, komu uznáš za vhodné
ak by som bol milionárom v starej mene, príliš by som asi s domom nenavymýšlal, avšak určite by som si zariadil bývanie (myslel by som tým na moju budúcnosť na niekolko rokov dopredu) veď to je snáď jasné čo by človek urobil s peniazmi ... síce mám kde bývať, ale chcel by som bývať už sám
nie som vrah ani zlodej, tie peniaze sú poctivé, bez krvavej škvrny...
sú uložene v podielových a investyčných fondoch a ročne sa k ním pripisujú zisky...
nauč sa to aj ty a aj ty budeš môcť potom rozdávať na dobročinne účely ako ja...
nikomu však nič nedám, len preto, že je lenivý ako voš a čaká od niekoho almužnu...zrejme k ním patríš aj ty
Myslíš že ja patrím k tým čo čakajú na almužnu?
Veď ja som nič o tom že ti závidím alebo že si ich nakradol nepovedal ...ja som chcel len zarýpať do teba
Pozri ja sa nechválim kolko násobný som milionár na staré koruny ja to mam v piči ...ale sme z rovnakého mesta
vlastne byvanie isto nie aspon do 40tky v ziadnom pripade potom mozno...
nechapem velmi tuto fixaciu na majetok a miesto v podnajme mas ovela vacsiu slobodu vsetkeho
určite by som chcela vlastné bývanie .. aj keby som cestovala a bývala by som v podnájmoch, tak stále by som chcela mať miesto, ktoré bude mojím domovom, kam sa môžem vždy vrátiť
profesionálny žobrák, každý jeden čo je milionár a žobre má vlastné bývanie ... vedel by som si predstaviť byť bez bývania ak by som mal ideál na ktorý treba dlho sporiť, trebárs nejaký ten vkusný kaštieľ vo francúzsku na loire
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
čo sa týka vlastnenia domu/bytu alebo podnajmu, tak záleží od konkretneho človeka. ak sa niekto chce usadiť a ostať na jednom mieste celý život alebo aspoň velmi dlhý čas tak sa oplatí skôr zainvestovať do vlastného ... ale ak niekto napríklad vie že v jednom meste bude pracovať len dočasne a potom chce ísť do iného mesta (alebo štátu) tak rozhodne je lepšie bývať v podnajme.
a ako sa povie svoje je len svoje, aj keď je okolo takého domu stale čo robiť,....
ale zas sa človek nenudí
v mojom prípade je dom nákladnejši ako panelák...
Kurva tak ty si milionár, hráš to tu na farára, a deti v afrike nemaju čo žrať... zabudni na nebo chlapče
na koho mám zabudnúť akože chlapče?
a vystupujes ako velky katolik tak preco nieco nedas detom v afrike
v pekle budeš prikurovať svojim 5 eurovkami!
ja dávam, ale nie deťom v afrike ale do kostola a oni už dobre vedia, kto ich najviac potrebuje, kde na ake misijné akcie ....
máš pocit, že som tie peniaze nakradol?
ak si zdravý, chyť sa roboty aj ty a zarábaj...
a až budeš mať dostatok chechtákov, tak aj ty rozdávaj ako ja, komu uznáš za vhodné
nie som vrah ani zlodej, tie peniaze sú poctivé, bez krvavej škvrny...
sú uložene v podielových a investyčných fondoch a ročne sa k ním pripisujú zisky...
nauč sa to aj ty a aj ty budeš môcť potom rozdávať na dobročinne účely ako ja...
nikomu však nič nedám, len preto, že je lenivý ako voš a čaká od niekoho almužnu...zrejme k ním patríš aj ty
Myslíš že ja patrím k tým čo čakajú na almužnu?
Veď ja som nič o tom že ti závidím alebo že si ich nakradol nepovedal ...ja som chcel len zarýpať do teba
Pozri ja sa nechválim kolko násobný som milionár na staré koruny ja to mam v piči ...ale sme z rovnakého mesta
no dobre ja sa tiež nechválim, vo fore bol na to podnet, takže všetko ok....
nechapem velmi tuto fixaciu na majetok a miesto v podnajme mas ovela vacsiu slobodu vsetkeho
a do konca aj do koscela chojím to je čoooo
Ja by som si vybral byť milionárom bezdomovcom.
no to je chválihodné :thumbs