mozno trochu hlupa otazka, ale je velke celo velka chyba vzhladu? ak ano, co sa s tym da robit okrem ofiny alebo operacie? (a prosim ziadne odpovede typu - to nevadi, podstatne je to, co je vnutri)
akože,čo čakáš ,že čo ti tu napíšeme? že ti z večera do rána zmizne. Ja mám napríklad nízke čelo a v tvojom prípade je to vysoké čelo, ale všetko sa dá pekne zamaskovať dobre učesanou ofinou na bok alebo ked si proti rovným ofinám,tak si sprav zopár vlniek krížom cez tvár a hneď sa odpúta pozornosť od čela. Aj ked si osobne myslím,že to čelo vnímaš ako vysoké iba ty, nemyslím,že tvoje okolie má natoľko nudný život ,aby začali rozoberať to,kto má aké čelo. Hlavu hore, každý má nejaké chybičky krásy
máš uplne normálne čelo v mierke tych vysokých akože ..belohorcová je horší prípad takže na ňu nemáš , .Tak tá ofina presne okolo čela strihaná abo nejaká šikmá cez pol ČELA .. asi by bola dobrá
@fauxpaux mna zaujima ako ludia vnimaju velke celo. ci si to vobec vsimaju alebo som len ja uchyl na cela. lebo napr. v minulosti si ludia zvykli holit vlasy, aby mali cela vyssie (nechapem co ich k tomu viedlo). a v dnesnej dobe kazdy riesi velke nosy a velke neviem co, ale nikde sa nehovori o velkych celach, ich negativach alebo pozitivach.
@cicatrix prednostami nemyslím len prsia a zadok! Každý má niečo čím sa može chváliť a potom možno jedine ist ku kaderníčke a poradiť sa na nejakom vhodnom účese
@ivkapivka ja viem, to bolo len na odlahcenie ja sa ofine snazim vyhybat, uz som to v minulosti skusala, ale stale som mala pod nou celo spotene a plne vyrazok, cize este horsie
ja si nevšímam na ľuďoch či má veľké čelo, alebo nos....viac ma zaujíma čo mi povie, ako pôsobí ako celok...takéto veci si všimne len ked je to fakt nejaký extrém....alebo ak ma ten človek nezaujme ničím iným
a ako pozerám fotky ...nemáš veľke čelo ..asi si ešte nevidela čo veľké čelo je. podla mna si kopec ludí ani nevšimne ze je vačšie. Ale keďže je to tvoje telo tak si tieto veci všímaš viac...
@ivkapivka ja si to moje zvyknem na uliciach tajne "pomerat" s ostatnymi a vacsina ludi ich ma o dost mensie. a ano, tym ze je moje tak uz poznam kazdy jeho milimeter
neveličuj, naopak máš super postavu,pekné oči a vlasy a koniec debaty ver, že moje vypadávanie vlasov a šíriace sa kúty na hlave pútajú omnoho viac pozornosti a tie ani nezamaskuješ,aj keby si veľmi chcela.
máš nejaké komplexy, alebo potrebuješ, aby ti neustále niekto hovoril, aká si pekná? dpč, čo by 90% žien dalo za to, keby vyzeralo ako ty na tých fotkách... aké čelo ty riešiš? veľ máš krásnu tvár. si daj facku a už nerieš toľko seba samú.
ofinka je najlepšie riešenie..a ešte taká rada, ak nechceš mať velké čelo na fotkách, nikdy sa nefoť z vrchu (teraz nemyslim tie kupelnove fotky, ale napr. ked sedis a niekto ta foti, tak nech si radsej k tebe kvokne, opticky to mensi celo )
@leilla mna nezaujima kto mi co hovori a kto ma ako vidi. mna proste moje celo trapi, tak ako trapia inych ludi ine veci. kazdy ma nieco, co by chcel zmenit a o to horsie je ked ho nikto nechape. nemozeme riesit nejake fotky, pretoze podstatna je realita. myslis, ze cloveka bavi kazde rano nieco maskovat a skryvat? najhorsie je, ze ked sa pozriem na mojich rodicov, tak presne viem ako to bude vyzerat za par rokov, ked vlasy zacnu rednut a vypadavat. a nie, nepotrebujem, aby mi niekto povedal ze vyzeram dobre, to by som isla na ine forum. potrebujem priatelsky poradit, lebo verim, ze nie som jedina na svete, co ma trapi celo.
Vysoké čelo bolo oňahdy reprezentatívnym znakom preukazujúcim údajne vyššiu inteligenciu a teraz to ľuďom vadí ? Svet sa hýbe po nesprávnych litosferických doskách.
podľa mňa máš proste úplne normálne čelo. ale keď silou mocou potrebuješ niečo maskovať, tak skús niečo, čo ti "plochu" čela nejako opticky... naruší, rozdelí...
@smajdalf tam dalej je to vysvetlene, ze to patrilo niekomu inemu nevedela som, ze sa da omylom tagnut aj seba. mna skor zaujima nazor ludi na velke cela, nemusi to byt konkretne na mna
ale ono to fakt nevadí neviem ktorý chlap na to kuká.. mám kamošku, čo má fest veľké, vypuklé čelo, ale inak fakt neviem, čo všetko by som bol schopný dať za to, aby medzi nami bolo čosi viac
poznam jedno dievca, ktore prezyva velka cast spoluziakov celo a robia si z toho srandu no. Je pravda, ze velke je a vlasy upnute dozadu k tomu je fakt zla volba
@cicatrix nie je to také zlé ako si myslíš (usudzujem podľa foto), ja mám tiež veľké čelo a dlho som na ulicu nevyšla bez toho, aby som nemala ofinu... ale už som svoj postoj zmenila a poslednou dobou nosím čím ďalej tým častejšie hore ofinu... samozrejme záleží aj od toho, ako je upravená ... spraviť s tým nespravíš nič, jedine sa môžeš mať rada taká aká si a nikto si ani nevšimne žiadne čelo
@sandy114 ja som kedysi mala ofinu, tu je jeden obrazok, no treba ho brat s rezervou, davam ho tu skor z recesie to boli stare dobre casy s ofinou, ktora nikdy nechcela drzat tak, ako som to chcela ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@ivkapivka nejak to uspesne zamaskovat. prednsoti su zas prilis male, ale to je ina story
kto má velké čelo, má veľký rozum aspoň sa to hovorí
aj ked neviem potom kde mám ten rozum
pred a po
máš nejaké komplexy, alebo potrebuješ, aby ti neustále niekto hovoril, aká si pekná? dpč, čo by 90% žien dalo za to, keby vyzeralo ako ty na tých fotkách... aké čelo ty riešiš? veľ máš krásnu tvár. si daj facku a už nerieš toľko seba samú.
podľa mňa máš proste úplne normálne čelo. ale keď silou mocou potrebuješ niečo maskovať, tak skús niečo, čo ti "plochu" čela nejako opticky... naruší, rozdelí...
alebo...
2. nebudem si kvôli čelu prezerať všetky tvoje fotky a hľadať ho
A nemáš ho veľké, máš peknú symetrickú tváričku, tak nezúfaj
christina ricci detto