@torpedo08 ja viem, edo ja viem ved som povodne chcel napisat, ze niet vacsieho fanusika ako ja, ale potom si vravim si tu este ty a riddler, tak som to zmenil ja neviem, co mame robit teraz
kiezby to bol iba zly sen
@sugy1 ide o to, ze nasa milovana 25 rocna zena 11 ( » birdz.sk/11)... zjavne nie je iba nasa a v sucasnosti najvacsia zahada birdzu nabera dalsi rozmer, z ktoreho sa mi toci hlava
@tikalok za toto velka vdaka! na jednej strane je mi smutno - ako ked docitas skvelu knihu alebo dopozeras serial a zrazu ostane prazdno. Ale zaroven je moja zvedavost kus uspokojena, plus "Horse_ebooks has become the
inspiration for fan art, fan fiction, and unofficial merchandise" je slubna vec mozno si aj kupim nejaky merch neskutocne.
Ale pecka, ze na birdzi to malo rovnaky efekt ako aj ine - viaceri sme tu uplne fascinovani tymi statusmi
@tikalok tak @11 je zas super - pretoze ten niekto je potom pre mna naprostý šaolin. nenecha sa vyprovokovat k ziadnej reakcii. najdalej, kam zasiel v ramci prelomenia charakteru bolo, ked hnisavicovi dal hviezdicku k statusu
@amikadze ze sme obetou spinaveho podvodu.
bol tu naprosty unikat, najvacsie conundrum birdzu (vid @7 ) a zrazu vysvitlo, ze je to len nejaky imitator a nie je to len conundrum birdzu, ale vlastne celeho sveta.
co na druhej strane je pecka, ze sa to dostalo az sem a sposobilo to aj tu, aj ked v mensich rozmeroch, podobny osial ako inde
Ale momentalne som este vo faze truchlenia, takze ten druhy pohlad zatial az tak neakceptujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Co to v praxi znamena?
» twitter.com/horse_ebooks?la...
Bude náš život po tomto odhalení rovnaký?
kiezby to bol iba zly sen
zjavne nie je iba nasa a v sucasnosti najvacsia zahada birdzu nabera dalsi rozmer, z ktoreho sa mi toci hlava
inspiration for fan art, fan fiction, and unofficial merchandise" je slubna vec mozno si aj kupim nejaky merch neskutocne.
Ale pecka, ze na birdzi to malo rovnaky efekt ako aj ine - viaceri sme tu uplne fascinovani tymi statusmi
» birdz.sk/11/status/pojeb...
» www.facebook.com/groups/botappre...
bol tu naprosty unikat, najvacsie conundrum birdzu (vid @7 ) a zrazu vysvitlo, ze je to len nejaky imitator a nie je to len conundrum birdzu, ale vlastne celeho sveta.
co na druhej strane je pecka, ze sa to dostalo az sem a sposobilo to aj tu, aj ked v mensich rozmeroch, podobny osial ako inde
Ale momentalne som este vo faze truchlenia, takze ten druhy pohlad zatial az tak neakceptujem