priznávam, že mám A/AA - čiže vlastne prsia takmer ani nemám...
nemôžem povedať, že by som bola spokojná, ale ani nespokojná... má to svoje výhody a nevýhody... viem, že v budúcnosti si možno nechám zväčšiť prsia, ak by som sa dostala niekde, kde by to bolo vhodné /nemyslím tým erotický salón, ale pred kamery, do rádia, do vlády atď. proste ak by som bola známou osobou/, no ak nie tak na to kašlem úprimne je mi to vlastne jedno, hoci viem, že by som sa cítila lepšie...
@tikalok keď si ľuďom na očiach nerobí ťa len tvoja povaha ale aj zovňajšok, človek musí vyzerať k svetu... niežeby som tým bola nadšená, ale tak ľudia chcú vidieť v televízii pekných ľudí... aj ty máš určite niečo, za čo sa hanbíš a v takom prípade by si si rozmyslel, či si to nedáš upraviť...
@8 Ale fakt, nechať si rezať a vypchávať kozy nejakým svinstvom, to je blbosť a navyše ešte horšia blbosť, keď to niekto urobí len kvôli tomu, že má byť v telke. To nerob.
Navyše skôr bude mať hodnotu normálna ženská, ktorá neotŕča v tej telke kozy a vie zaujať normálne, než nejaká blbá Pamela, čo ako sliepka skáče po pláži a cecky jej lietajú kade-tade. (blee)
ake ak mas namysli s akymi by boli spokojny aj chalani tak to si vela nenavyberas....lebo jeden chce take akurat do ruky a druhy silikony po kolena ze nie.....
@krutafunebracka nejde o to mať Déčky (a Pamela je nechutná)... ale vyzerať aspoň trochu ako žena... ty nakoniec si ich chceš dať odrezať. ono sa to všetko ľahko hovorí, ale keby si bola v mojej koži, videla by si to inak. navyše dnes už je nejaký nový spôsob, že to nie je nejaké rezanie a narkóza, včera som to zahliadla v telke, hoci neviem o čom to presne bolo... ale nejaký jednoduchší spôsob, že baba má len lokálne umŕtvenie a môže na druhý deň odísť, či čo. a mne nejde o to, aby som mala v telke výstrih po pupok a v ňom veľké kozy. chcem len, ak by som sa tam teda náhodou dostala, vyzerať ako človek, to je všetko.
@tikalok ty asi nemáš žiadnu vadu... takže nevieš aké to je. a navyše ty si chlap... bol výskum, že ženy sú so sebou oveľa oveľa viac nespokojné ako muži, proste to je v povahe. takže keď si to nevieš predstaviť tak o tom zbytočne budeš hovoriť...
@shoshana No ale na plastiku by som nešla, snáď ani keby som mala nulky. Teda keby som ich vôbec chcela mať, tak to myslím. Lebo odrezať a vypchať je predsalen malý rozdiel.
@krutafunebracka je to rozdiel, ale prečo si ich ty chceš dať odrezať? aby si sa cítila lepšie, nie? ja si ich chcem dať pre to isté vypchať (teda prípadne)... vieš ako niežeby mi to trhalo žily, ale nie je to príjemné, keď po tebe niekto vyštekne, že si plochá... keď to porovnám - tak ako ty sa snažíš byť mužom, ja by som rada bola ženou...
@krutafunebracka vidíš, mne sa zas nepáčia moje malé kozy (ak sa to dá nazvať kozami)... a chcem byť ženou... čiže by si ma mala vedieť pochopiť (tak ma napadlo - vymeníme? )
ja mám C-čka, ale radšej by som mala B-čka, pretože mi moje prsia akurát tak spôsobujú problémy s chrbticou...takže mi len robia ďalšie bolesti, ako keby som ich nemala dosť...
a to že si baby myslia že čím väčšie tým lepšie nemajú pravdu...mali by byť spokojné s tým čo majú...ja napríklad by som sa uspokojila aj s B-čkami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
priznávam, že mám A/AA - čiže vlastne prsia takmer ani nemám...
nemôžem povedať, že by som bola spokojná, ale ani nespokojná... má to svoje výhody a nevýhody... viem, že v budúcnosti si možno nechám zväčšiť prsia, ak by som sa dostala niekde, kde by to bolo vhodné /nemyslím tým erotický salón, ale pred kamery, do rádia, do vlády atď. proste ak by som bola známou osobou/, no ak nie tak na to kašlem úprimne je mi to vlastne jedno, hoci viem, že by som sa cítila lepšie...
raz je to C, inokedy D až DD..
ale som spokojná, mám pekné prsia
Navyše skôr bude mať hodnotu normálna ženská, ktorá neotŕča v tej telke kozy a vie zaujať normálne, než nejaká blbá Pamela, čo ako sliepka skáče po pláži a cecky jej lietajú kade-tade. (blee)
ake ak mas namysli s akymi by boli spokojny aj chalani tak to si vela nenavyberas....lebo jeden chce take akurat do ruky a druhy silikony po kolena ze nie.....
A som celkom spokojná =P
a to že si baby myslia že čím väčšie tým lepšie nemajú pravdu...mali by byť spokojné s tým čo majú...ja napríklad by som sa uspokojila aj s B-čkami...