nie ale mám rád ten pocit keď sa mi niečo stane (situácia atď) a ja viem že som to prežil už niekedy v sne ale spomeniem si na ten sen len skrz tú situáciu čo som zažil ale aj tak neverím
Ja vlastne ani neviem. Povedala by som že to tak môže byť, ale nie pri každom sne. Napríklad mne sa minule snívalo že som sa rozprávala s Jaredom Letom, a pochibujem že sa mi to splní. Ale deja-vu je dobré.
Myslím, že predpovedať nie, ale veľa krát sa stalo, že sa mi niečo snívalo a ono sa to potom spnilo (trošku inak než v sne, ale tá podstatná vec tam bola)
Ak nejakú udalosť podvedome očakávaš, tak sa ti o nej môže snívať, čo si potom niektorí ľudia môžu vyložiť ako predpoveď. Nemá to však nič spoločné s "nadprirodzeným" predvídaním budúcnosti.
áno , asi 3x..ale bomba bola , sa priznám, že sa mi snívalo o mojej priateľke že chodila s niekym iným v mojom okolí a tak veci okolo toho..nočná mora proste .. a neverili by ste s kým chodí teraz :/ :ehm: .. Desivé
aňo, ale iba jeden z potenciálnych smerov na zaklade interpretácie, pre seba samých si. a to z dvoch hlavných dôvodov, je skrz takéto veci možné nahliadať do vlastného nevedomia (prípadne ho i hacknúť) a zároveň sa niekedy tým snom nedá nenechať ovplyvniť, nech by šlo o akokoľvek drobnú zmenu kurzu. pri tom druhom dôvode sen zároveň fragment nejakého času a miesta (hoc nech aj symbolicky) predpovedá i predostiera.
ak je skutocnost to co sa mi snivalo vcera tak si idem skocit z okna (debilko) to uz radsej nez su skutocnost tie psycho sny o ufonoch a priserach prosim -.-
Ja mam sni niektore ktore sa naozaj splnia mala som raz sen, ze kamarat mal auto nehodu a na druhy den som sa dopocula, ze naozaj mal auto nehodu a presne v tu noc mal nehodu co mne sa o tom snivalo a lezal v nemocnici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Čiže ni.