Veríte horoskopom, al boli ste už niekedy u veštici, máte s tým skpsenosti??abo snívajú sa vám sny čo sa potom aj plnia (zo štvrtku na piatok)...apod..píšte vašes skúsenosti a názory..papenkyy
Horoskop je nezmysel...a poriadny...taky horoskop mozem napisat aj ja, staci ked vsetko zovseobecnim a napisem veci, ktore sa na 70% stanu...je to fakt picovina
ja tomu z času na čas aj uverím, záleží od toho, či je to splniteľná predpoveď, alebo úplne nezmyselná....
inak u veštici som nebol ani neplánujem
....
sny mám také, že sa mi stridajú noci, počas ktorých sa mi sníva, že každého v okolí zabijem, ale aj také, že niekoho stretnem a že sa niečo dôležité stane...ale spomeniem si na to až v ten onen deň, keď sa to stane, a až vtedy si poviem:"Nestalo sa toto už náhodou?" a potom mi dojde, že sa mi to snívalo
horoskop astrologia a podobne veci su haluzne a celkom im aj verim ale zeby ma nejak ovplyvnovali to ne ale ked su dobre tak ich berem ak ne tak serem na ne a ak sa vyplnia tez haluska
jasne, horoskopy sa vzdy vyplnia.. staci si ich precitat vo vsetkych casopisoch, na nete, v novinach.. a jeden z tych 100 na vas urcite sedi len si treba vediet dopredu vybrat ktory to bude
ale horoskopom moc neverim, ale tie charakteristiky celkom sedia (ale nemam na mysli tie ze baran, ale tie co rataju s datum narodenia a postavenim planet v danom case, to som si "vyvevstil" a celkom to na mna sadl )
Verim na horoskopy..viac-menej..ale u vestici som bola a zatial sa mi aj secqo splnilo..s postupom casu aj ked to tak zo zaciatku nevyzeralo..takze verim
Ale snom áno. Už minimálne dva roky sa mi sníva ten istý sen (vypadávanie zubov). Jasné,že nie stále. Ale keď sa mi o tom znovu začne snívať,tak viem,že prichádza zlé obdobie. A je to VŽDY tak.
si myslim ze su to hovadiny... a podla horoskopov a niektorych metod vestenia, ktore sa odhaduju podla datumu narodenia, mame akoze s kamoskami narodenymi vtedy jak ja rovnaky osud ci coo??? proste ti povedia: v buducnosti si vezmete bohateho chlapika, budete mat mnoho deti a zit stastne az do smrti....
Akoze citat citam..ale newerim...proste je to blbost ako moze na 10000 pr. blizencov pasovat 1 a ten isty horoskop...den budes mat taky,aky si ho spravis.,...a co ti nepisu "rada na dnes" asi tolko..a co sa tyka snov tak aj ano ale malokedy...to vascinou,ze ma ucka vyvola v skole a stane sa Aalee je pravda ,ze sny znazornuju nas predsstavy alôebo obavy..takze...a u vestici som bola no horoskop mam take ,ze zacne sa nieco diat v roku 2010 a ked to bude pravdive ..dam vediet
Nikdy neverim horoskopom Minule moja mamka len tak zavolala jednej vestici... to bolo este pred 3 rokmi asi... a ona jej povedala, ze si do konca roka zlomim nohu (to bolo asi v auguste) a predstavte si, nic sa mi nestalo
tie sny ktore sa mi snivaju a potom stanu mam dost casto nie som si isty ale vola sa to de javu? neviem....a horoskopy? Skor nie ako ano, ale charakteristika mojho znamenia dost sedi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
inak u veštici som nebol ani neplánujem
....
sny mám také, že sa mi stridajú noci, počas ktorých sa mi sníva, že každého v okolí zabijem, ale aj také, že niekoho stretnem a že sa niečo dôležité stane...ale spomeniem si na to až v ten onen deň, keď sa to stane, a až vtedy si poviem:"Nestalo sa toto už náhodou?" a potom mi dojde, že sa mi to snívalo
a s tou vesticou..no ja som vysla od vestice s placom ..
Ked sa mi to nepaci,tak si poviem,ze to aj tak nie je pravda...
ale horoskopom moc neverim, ale tie charakteristiky celkom sedia (ale nemam na mysli tie ze baran, ale tie co rataju s datum narodenia a postavenim planet v danom case, to som si "vyvevstil" a celkom to na mna sadl )
Ale snom áno. Už minimálne dva roky sa mi sníva ten istý sen (vypadávanie zubov). Jasné,že nie stále. Ale keď sa mi o tom znovu začne snívať,tak viem,že prichádza zlé obdobie. A je to VŽDY tak.