horoskopy su uplny nezmysel.... videl som na to pekny pokus ktory trval cca mesiac, dali vela ludom co na to veria citat horoskopy ale kazdemu naschval ine znamenie, vsetci ako suhlasili velmi teda dokial im nepovedali ze je to pre ine znamenie to uz prestali az tak suhlasit....
@maymmey Áno, som panna, ona býk, obaja zemské znamenia, podľa horoskopu najlepšia možná zhoda (90%) a naozaj nám to klape, presne tak ako je napísané v tom horoskope
Myslíte, že je to naivné, že na ne verím? Nie že doslova sa na ne spolieham alebo že sa o ne opiera moje zmýšľanie, ale túto sekciu študujem dobre dlhú dobu a zaujíma ma to. Keď sa narodíte, tak ste na 100% rovnaký s vaším popisom znamenia. Časom sú vaše vlastnosti ovplyvnené prostredím a ľudmi okolo vás. Priemerne 70% vlastností vám ostane, u niekoho viac u niekoho menej. A ak si myslíte že sú to výmysly, ako je možné, že približne každému druhému človeku tipnem správne jeho znamenie? Je to stále náhoda?
@cannabiss nemyslím si že je to naivné.. len som proste chcela vediet názory ludi. na toto.. nemám s týmito vecami skúsenostami teda hlavne čo s avztahov týče.. ale poznám strašne vela zanmení.. ktore podla opisu vôbec ani jendou vecou nesedia.. proste ryby su vraj empaticke plache.. poznám 3 ludí čo su presný opak..
@maymmey Hm, poznáš ako poznáš, každý sa vie hrať na drsného, alebo sa môže hrať na bezcitného. Nemusia byť empaticky plaché, len emocionálne založené - viac sa smejú, viac plačú ako bežný ľudia. Napríklad.
@cannabiss jendu z nich poznám do 3 rokov mylsím že viem zhruba odhadnut aka v skutočnsoti je druhu poznám 8 rokov.. a tretieho poznám iba chvílu ale aj tak.. .. rposte nehovorím že na niektorých ludí nesedí popis.. ale iba na niektorých nemyslím si že by si sa mal spoliehat na horoskopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov