Koniec musí prísť a aj príde, všetky taký ako napr. @cobleshepter zaniknu, prežijú iba tí dobrý, a žiadny imidž ani podobné somarinky tu nebudú, ani žiadne vymleté mozgy tak isto ako napr. @coleshepter stačí sa pozrieť na jej fotku... Najradšej by so zabíjal fakt... Ak nič nepríde, tak ja neviem čo spravím...
@marleymt Ani ja nechcem rýpať ale nemáš tak celkom pravdu
Veriť môžeš "v" niečo vtedy, keď je to vec označovaná ako hodná viery. Napríklad veriť môžeš v boha (ale to nie je môj prípad), veriť môžeš v nejakého človeka, jeho schopnosti, múdrosť, nasadenie atď.
Veriť môžeš "na" niečo, čo je iba poverou, nezmyslom, málo hodným viery (strašidlá, UFO, vrany, čo nosia malé deti).
V skratke možno povedať, že veriť "v" niečo je seriózna viera, veriť "na" niečo sú len povery.
Alebo veriť "na" niečo sa skôr používa na veci, ktoré sa vyskytujú v množnom čísle (víly, duchovia, čerti atď.)
Veriť "v" znamená veriť v určitú vec, napríklad aj v koniec sveta v roku 2012.
Preto by som skôr povedal, že je to správne. Aspoň taký je môj pohľad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Veriť môžeš "v" niečo vtedy, keď je to vec označovaná ako hodná viery. Napríklad veriť môžeš v boha (ale to nie je môj prípad), veriť môžeš v nejakého človeka, jeho schopnosti, múdrosť, nasadenie atď.
Veriť môžeš "na" niečo, čo je iba poverou, nezmyslom, málo hodným viery (strašidlá, UFO, vrany, čo nosia malé deti).
V skratke možno povedať, že veriť "v" niečo je seriózna viera, veriť "na" niečo sú len povery.
Alebo veriť "na" niečo sa skôr používa na veci, ktoré sa vyskytujú v množnom čísle (víly, duchovia, čerti atď.)
Veriť "v" znamená veriť v určitú vec, napríklad aj v koniec sveta v roku 2012.
Preto by som skôr povedal, že je to správne. Aspoň taký je môj pohľad.
lebo tá už od prvej triedy nás učila že je na nespisovné Tak potom sa ospravedlňujem ak je spisovné aj to druhé...
ty si si fotku radšej ani nedal