ja verim, ze nieco ako osud existuje, ale to neznamena, ze cely nas zivot je vopred urceny a nemenny. niekto sa narodi do chudoby, iny do bohatstva, niekto dostane mudrost a niekto je hlupy, niekto je zdravy a niekto nie.. uz len v tom vidim nejaky zasah, stastie-nestastie osudu. ale to, ako clovek dokaze vyuzit vsetky svoje danosti, to uz je na nom.
myslím si, že všetko, celý čas, vesmír, my, všetko, je jeden celok, že všetko doňho nejako zapadá, ale beriem to straaaašne abstraktne. neverím že je niečo predurčené, ale verím, že to, čo sa už raz stalo tak má byť - že sa to akosi spätne stalo predurčeným.
nie ... vsetko si malujeme my .. ale vlastne ciastocne ano..pretoze aj tak na konci kazdy zomrie a je na nas ako sme tu cestu do toho " osudu" presli ..
čomu veríš je tvojou realitou... ak veríš v osud, všetko čo sa stane prisúdiš osudu, ak veríš že máš všetko vo vlastných rukách, všetko čo sa stane prisúdiš svojmu pričineniu, no skutočnosť je taká že je to výsledkom tvojho myslenia...
sme ľudia a ľudia majú radi záhadné a tajuplné.....proste aj to občas človeka posunie vpred... ale ak človek povie že má určitý osud života, tak má pravdu..a ak ďalší človek povie, že on si riadi život a nie osud, tak má tiež pravdu
Čo sa týka toho ako konám, viem že sa musím snažiť zo všetkých síl riadiť srdcom. Určite nie rozumom. Pretože ak si vyberiem hoc aj tú najrozumnejšiu možnosť aká existuje, je to vlastne zlá cesta, pretože ja sa potom trápim, nie som s tým stotožnená a tak vlastne potenciál tej skvelej možnosti premrhám.
Každá udalosť nie je nič viac ako výsledok viacerých akcií, z ktorých každá je takisto len výsledok predchádzajúcich akcií. Nič viac. Sami sme si strojcom nášho šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
myslim ze nieco je nam v zivote proste dane.
ze sa ma nieco stat, tak sa to stane.
ale vsetko ostatne je o tom, ako na tieto veci zareagujes a tak si vlastne tvoris svoj zivot sam.
ale skôr som zástancom toho názoru, že človek má život vo svojích rukách a sám si je strojcom svojho šťastia.
a bolo by dost nanic zit s pocitom, ze vsetko je uz vopred urcene a nemozem to ovplyvnit
» www.birdz.sk/webka/azizi/blo...