určite nie... sú to kraviny a občas aj také základné veci, čo sa snívajú sa tam nenachádzajú, ale taká sprostosť, čo by sa len ťažko niekomu snívala tam je
Osobne ja tomu neverim lebo keď človek chce tak si ten svoj sen preloží po svojom napr. so súvislosťami z minulosti alebo len spomienky na to čo sa mu stalo alebo keď náhodou pozeral film a niečo mu utkvelo v pamäti lebo ja si myslím že vlastne naše sny sú len myšlienky v spánku aby sa mozog nenudil
dneska sami snivalo ze som cestovala vlakom kukla som snar a ze sklamané nadeje.. alebo ze dobry a rychly postup.. takze neverim! dneska ..btw nechapem tomu ze som tam videla cudzich ludi cosom vzivote nevidela omg..
@lucilky suhlasim stym ze napriklad vtom sne dneska vo vlaku som si daval sampon na vlasy no farbu cosom is vcera kupila a to stale sami stava ze ked nieco napriklad dneska spravim tak to vo sne vzdy sami nieco objavi
máme doma taký 200 ročný snár v rozpade, a celkom rada si ho občas prelistujem keď si spomeniem na nejaký sen... aj keď tie vysvetlenia v podobe archaizmov a kdeakých výrazov, ktorým ani krtko nerouzmie... každopádne vždy je tam nečo v štýle pozor na nepriateľa, ohováranie, blabla.. a to tu bolo a bude vždy takže nič nové mi nepovedal ten snár..
sny už cez deň nejako neriešim a rýchlo na ne zabúdam takže ťažko ovplyvnia môj život...ale nikdy nepochopím ako môžem niekedy mať ten pocit .že : TOTO SOM UŽ ZAŽILA !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@lucilky suhlasim stym ze napriklad vtom sne dneska vo vlaku som si daval sampon na vlasy no farbu cosom is vcera kupila a to stale sami stava ze ked nieco napriklad dneska spravim tak to vo sne vzdy sami nieco objavi
Raz, a tobolo vážne len raz, čo som mala zaujímavý sen a tak som sa nato chcela pozrieť. Ale samozrejme, v snári sa o mojom sne nenachádzalo nič :/