Áno. Mám to šťastie, že ju mám. Fakt... Ak nepríde princ na bielom koni, mením svoju orientaciu a budem do nej platonicky zaľúbená až do konca svojho života. (A nikdy nepomyslím na žiadnu inú...)
Ja mam best friend už sedem rokov, stále tu istú a je uplne užasna Prajem každému aby si našiel nikoho takého ako ja... Jednoducho moja druha polovička bez ktorej si život ani neviem predstaviť...
Záleží na tom, čo pod slovom best friend myslíte..hovorí sa že v núdzi spoznáš priateľa...vtedy som zistila že asi žiadnych nemám..hoc je pár ľudí s ktorými si perfektne rozumiem,ale o úžasnom priateľstve sa hovoriť nedá..kedysi som tomu verila..ale po mnohých sklamaniach v ľuďoch ktorím by ste zniesli aj modré z neba..tomu už neverím..najlepším priateľom sú mi možno len psíci..a aj tí sa väčšinou zastavia len keď chcú jesť :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ak v babu, tak jednoznačne na 100% vo všetkom vždy a všade... Ak v chalana, tak to berem vždy s rezervou..
mozno tak pes ktory obcas nepocuva
a mam najlepsieho kamarata + lasku v jednom to mi staci!!