Nepovedal by som, ze verim, ja skratka vidim ze to funguje. Lenze karma nie je o tom, ze "dam niekomu do nosa, tak na oplatku ma zasa zmlatia". Ano, moze sa niekedy prejavit aj tak, no ulohou karmy nie je trestat, alebo "zabezpecit nejaku odplatu". Jej ulohou je skratka pochopit dôsledky vlastnych cinov, pochopit ze kazdy je za seba uplne zodpovedny a povedal by som, ze je to aj silny hybatel smerom dopredu v duchovnom vyvoji.
@mefistofel a akoze v ktorom paralelnom vesmire ja viem citat myslienky a vediet ako si to myslel ked si to tak napisal? O_o lebo hento nebola ani ironia ani nic podobne
@annienkabublinka ja nie..ale od dneska budem..lebo dnesom tolkym ludom NEZISTNE pomohla zajtra na info sa mi ide dovalit polka triedy takže ..ja mam karmu urcitevlemi dobru ..btw ides ?
@sacrifice Roman, že ťa baví ich furt doučovať, podaktorí sa k tebe nesprávajú tak ako by mali, kedže im pomáhaš....Budem sa snažiť prísť
.Mal by si začať veriť na karmu Mimochodom už viem protolytické aj disociáciu aj všetko okrem toho vzorca na ionizáciu, som z toho stratená, teda chápem princíp, ale ak nám dá urobiť dáky iný vzorec toho, ako tých čo sú na papier..tak som skončila
@nathalii inak to poviem: no tak co som ja cital rozne veci z biblie a ine texty, tak podla nich radsej budem sluzit milosrdnemu satanovy ako uctievat toho krvilacneho boha teda co sa tyka krestanstva. A po druhe ono sa tych 7dni berie doslova a nie ako metafora alebo iny basnicky prostriedok; niektore odnoze krestanstva to beru len ako to myslis ty, ale vacsina to berie uplne doslovne a to myslim bez srandy....
@mefistofel tie "odnoze" su pravdepodobne iba fanaticki krestania,alebo stare babky,ktore nerozmyslaju nad skutocnym vyznamom ale beru to presne tak,ako to tam je napisane...ja osobne nepoznam nikoho kto by to bral doslova,ale nejdem sa tu s tebou o tom hadat je to uplne mimo temy karma
@d2v1d ano verim, ze svoj zivot ovplyvnujem, ci som si strojcom vlastneho stastia osudu? ...ono mamt aky dojem, ze ak budem taka aka som, tak mam nejaku cestu urcenu teda .. ale ak to zmenim tak zrazu je ta ceta ina
Ja verím v Karmu , verím v to ,že na základe môjho chovania dnes sa všetko odzrkadlí zajtra. Tak je to aj so životom ako celkom ,pokial budeme žiť v pokore tak v nasledujúcom živote budeme za to ocenení po prípade na veky spasení... Alebo naopak potrestaní...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
.Mal by si začať veriť na karmu Mimochodom už viem protolytické aj disociáciu aj všetko okrem toho vzorca na ionizáciu, som z toho stratená, teda chápem princíp, ale ak nám dá urobiť dáky iný vzorec toho, ako tých čo sú na papier..tak som skončila