ja si myslim ze urcite existuje posmrtny zivot pretoze nieje mozne aby energia ktoru ovlada niekto a ktoru ma niekto vsebe v sebe smrtou len tak vytratila...ale ja si myslim ze to nieje druh posvetneho zivota ze sa zjavis nekde v pekle alebo v nebi alebo kde a ze tam budes zit naveky...ja si myslim ze je to iny druh existencie ako pozname
Obcas mavam zive sny s ludmi, ktorych som v zivote nevidel , na miestach na ktorych som v zivote nebol...... ale tak to len taka pikoska
Verim v reinkarnaciu z toho dovodu, ze ju povazujem ako jediny teoreticky dokaz absolutnej spravodlivosti. Pokial neexistuje reinkarnacia, potom neexistuje spravodlivost. Mohol by som to rozobrat do detailov, ale uz som dost unaveny.
Pricom spravodlivost teraz neberieme v zmysle pomsta, odplata. Ale rovnovaha pre vsetko a vsetkych, ktora plati v celom vesmire , na celej planete a zazrakom sa jej vzpiera len clovek. Teda ak plati tato spravodlivost aj pre cloveka, potom je reinkarnacia jedine mozne vysvetlenie..... To pre upresnenie...
bolo by fajn, keby existoval...ta reinkarnacia sa mi paci...mohla by som sa prevtelit- no povedzme ze do dazdovky, hehe ale nie, radsej do nejakeho orla ci vrany...lebo lietat je nadherne...
z casti verim a z druhej nie...neviem...no raz sa to dozviem...a mozno aj nie...ale skor si myslim, ze zivot je len jeden a po nas uz neostane nic, len cierna tma a spomienky...ale predstava, ze by moj duch ozil v inom tvorovi ci rastline je uzasna
Podľa mňa by bol nezmysel, keby bol život obmedzený na tak krátku dobu. A zároveň by to bolo nepsravodlivé, keby bolo zlo nepotrestané a dobro neodmenené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Verim v reinkarnaciu z toho dovodu, ze ju povazujem ako jediny teoreticky dokaz absolutnej spravodlivosti. Pokial neexistuje reinkarnacia, potom neexistuje spravodlivost. Mohol by som to rozobrat do detailov, ale uz som dost unaveny.
teda spravodlivost = rovnovaha
z casti verim a z druhej nie...neviem...no raz sa to dozviem...a mozno aj nie...ale skor si myslim, ze zivot je len jeden a po nas uz neostane nic, len cierna tma a spomienky...ale predstava, ze by moj duch ozil v inom tvorovi ci rastline je uzasna