Posmrtny zivot, to je taka rozpravka ktorej sa snazime uverit len preto aby sme sa nebali smrti a pominutelnosti svojej existencie ...
Ved si prestavte ludia sa boja svojho veku, v jeden den si oslavujete 18 rokov a hovorite si ako je vsetko super a ze je pred vami cely zivot - vsetky tie nove skusenosti a zazitky a druhy den sa ani nenazdate a oslavujete 35 rokov - na kolene vam zela vase 5 rocne dieta - Vela stastia ocko a v hlave si hovorite ci ste spravili vsetko preto aby ste sa nemali lepsie ... v 3 den otvarate dvere a vytate svoje deti s vnucatami ktore vam praju 72 rokov a vy len spominate kolko veci ste zazili v mladosti, rozpravate vnucatam ako to vyzeralo v vasej dobe a ake to je dnes ... ani sa nenazdate prichadza 4 den a na vasu truhlu vase deti a vnucata hadzu kvety a hlinu - v duchu sa s vami lucia a vase memento im bude pripominat iba dedicstvo a fotky v albumoch ...
verím.... ale prečo by som sa mala báť že/ak neexistuje? ved keď neexistuje tak to znamená že len jednoducho zomriem a tým to zhasne..bolo by to ako by som sa práve narodila len opačne..
preto by sme sa mali báť skôr toho ak existuje..lebo ktovie čo by nás čakalo...
@ragdoll - tak pri najlepsom budes trhat kvety na zelenej luke a prinajhorsom budes sediet za stolom s Hitlerom, Stalinom a Satanom a budete hrat poker o to ktory z vas troch skonci ako dalsi s vidlami v zadku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ved si prestavte ludia sa boja svojho veku, v jeden den si oslavujete 18 rokov a hovorite si ako je vsetko super a ze je pred vami cely zivot - vsetky tie nove skusenosti a zazitky a druhy den sa ani nenazdate a oslavujete 35 rokov - na kolene vam zela vase 5 rocne dieta - Vela stastia ocko a v hlave si hovorite ci ste spravili vsetko preto aby ste sa nemali lepsie ... v 3 den otvarate dvere a vytate svoje deti s vnucatami ktore vam praju 72 rokov a vy len spominate kolko veci ste zazili v mladosti, rozpravate vnucatam ako to vyzeralo v vasej dobe a ake to je dnes ... ani sa nenazdate prichadza 4 den a na vasu truhlu vase deti a vnucata hadzu kvety a hlinu - v duchu sa s vami lucia a vase memento im bude pripominat iba dedicstvo a fotky v albumoch ...
preto by sme sa mali báť skôr toho ak existuje..lebo ktovie čo by nás čakalo...
som kretén ja viem