Ahojte možno vám moja otázka príde divná ale chcem sa opýtať či už niekto bol u veštice, ako to prebiehalo, či sa naozaj stalo čo ho povedala, koľko ste zaplatili a tak a náhodou nejaká v KE čo je dobra ?
Venuj sa prítomnosti, neboj sa budúcnosť ťa počká. A ak sa nevieš rozhodnúť, tak asi to nechceš. Ty vole ale choď k nejakej p*či, ktorá si vezme peniaze a zasmeje sa na ďalšom primitívovi.
Mama kedysi bola u takej storočnej veštici a povedala jej že sa do roka vydá a bude mať dcéru, a to vtedy nemala ešte ani frajera, a fakt sa to stalo a ešte jej aj povedala také veci o mojom živote čo sa fakt potom vyplnili.. ale tá už dávno zomrela, a už je málo takýchto čo fakt vedia a nechcú ťa len obrať o peniažťok..
@laanie ahoj bol som v minulosti...odporučam ked tak, tak dobru numerologicku...nie kartarku...v principe som bol nie raz u vestici a nie u jednej...zvlastnym sposobom kazda hovorila takmer to iste, len inymi slovami...je to na takych 85-90% doveryhodne..kolko pytaju?? to je individualne...naposledy som bol u numerologicky asi pred dvoma rokmi...ta pytala 20e...nie som z KE takze neviem..ale ak chces ist, tak chod k vestici. Nic stym podla mna nestratis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov