akože napríklad "tieto 2 tričká sú viacmenej/v podstate rovnaké" - teda nie sú rovnaké, ale posobia rovnako a možno si ani nikto nevšimne výmenu jedného za druhé
to je zlaty stred ,lebo je tam viac menejov takze mame menej+menej+menej+menej+menej,chapeme,to iste vystihuje menejviac ,menej viacov znamena ze mame viac+viac+viac čo sa rovna viacmenej,ak mate gulas ,nevadi mam ho aj ja ,niekedy
viacmenej je ako plus minus - pohybuje sa to okolo nejakej konkretnej hodnoty ale nieje to presne ta hodnota pricom je asi zbytocne specifikovat presne ci to bolo nad alebo pod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Napr. tá písomka bola viacmenej ťažká. Zvažujem, či bola ťažká... a keď dám viacmenej, tak som sa rozhodla, že viacmenej áno, bola ťažká
akože napríklad "tieto 2 tričká sú viacmenej/v podstate rovnaké" - teda nie sú rovnaké, ale posobia rovnako a možno si ani nikto nevšimne výmenu jedného za druhé
čiže tak "priemerne"...
ale inak to slovo nepoužívam, znie mi príliš vtipne
Mechanik: "Viacmenej áno"
- viacmenej
- takmer
- priblizne
- atd....