všetky vianoce mali pre mňa čaro keď ešte dedko žil a nemusela som každé vianoce za štedrovečerným stolom revať keď otec povedal aby sme si spomenuli na tých, ktorí tu už nie su celá tá vec pri štedrovečernom stole je pre mňa veľmi emotívna
ale také tie vianoce vo vekovom rozmedzí 6-14 boli určite naj.
tie ked som bola mala, vzdy na stedry den ma s bratom otec zobral na prechadzku do lesa aj so psom, aby mama mohla dat darceky pod stromcek vtedy este byvali normalne zimy a vsetko bolo krasne zasnezene a domov sme sa vratili celi mokri a spinavi lebo sme vacsinou poskakali bars kde do potoka
inak mam rada tu vianocnu atmosferu, aj otrepane americke vianocne filmy, sneh, ozdoby, pesnicky, vsetko
Asi tie, keď som veril na Ježiška, ale zároveň si aj lepšie uvedomoval čo sa deje okolo mňa, teda v rozpätí 4 až sedem rokov. Úplne super atmosféra. :'3
Posledné roky pre mňa osobne Vianoce zomierajú. Neberiem do úvahy darčeky, ale jednoducho to už tak nedokážem precítiť, čo je škoda. :/
asi pred 4 rokmi, keď som všetko doma vyzdobila a napiekla spolu s kamoškou tony koláčov a oplátok a všetko to bolo také pekné, pokojné, také ako to mám rada
veľmi pozitívne dúfam že to budú práve tie tohtoročné
i ked v minulosti ich bolo niekolko
všetci štyria spolu, vianoce sa začínali ráno na štedrý večer ked sme s mamou pripravovali jedlo a s otcom stavali stromček a končili sa na silvestra
V posledných rokoch pre mňa stratili čaro a viac sa na ne neteším, ako teším. Neviem prečo. Obviňujem z toho aj skoro začínajúci vianočný ošiaľ, ale skôr mi na tom všetkom vadi, že sa musím stretnúť aj s ľuďmi ktorých moc nemusím a tváriť sa že mi to nevadí.
Najviac som mal rád Vianoce keď som bol mladší.. páčila sa mi tá atmosféra Vianoc keď som sa vonku hral s kamarátmi v snehu a mama doma s otcom varila. A potom som prišiel domov cely zmrznutý poumýval sa a šli sme si dať tú Vianočnú večeru.. a potom rozbaliť darčeky a následne som potom volal s kamarátom aj pol hodiny a kecali o tom aké darčeky sme dostali.
ked som bola mala uz neviem kolko som mala rokov, ale sestra sa pri stedrej veceri pogrcala na stol a ja som v ten vecer zhodila stromcek a rozbila vianocnu gulu s mojim menom
tie, keď ešte žil môj otec...vždy síce narobil krik, bo som robila znechutené ksichty na hrachovú kašu, ktorú miloval... ( ) ..ale bol tam.
a potom ešte tie z roku 2010 ...bol u nás aj môj vtedajší priateľ (teraz už otec mojej dcérky a ex zároveň ), nakoľko u nich doma to bolo zlé a jeho mamina sa rozhodla, že Vianoce nebudú oslavovať ten rok.....tak sme ho zavolali k nám a bolo to strašne pekné...bol štastní a ja tiež...a pamätám si, ako ma dojalo, keď sa mi v náručí rozplakal, že mám takú šťastnú rodinu a že sa máme všetci tak radi a že je rád, že sme ho tak prijali medzi seba...
Ale vzdy som si priala zrealizovat vianoce niekde na chate v liptove (mimo moje rodne mesto) s priatelom alebo s dakou soulmate. Je to krute, ale je to tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale také tie vianoce vo vekovom rozmedzí 6-14 boli určite naj.
inak mam rada tu vianocnu atmosferu, aj otrepane americke vianocne filmy, sneh, ozdoby, pesnicky, vsetko
Posledné roky pre mňa osobne Vianoce zomierajú. Neberiem do úvahy darčeky, ale jednoducho to už tak nedokážem precítiť, čo je škoda. :/
i ked v minulosti ich bolo niekolko
všetci štyria spolu, vianoce sa začínali ráno na štedrý večer ked sme s mamou pripravovali jedlo a s otcom stavali stromček a končili sa na silvestra
a potom ešte tie z roku 2010 ...bol u nás aj môj vtedajší priateľ (teraz už otec mojej dcérky a ex zároveň ), nakoľko u nich doma to bolo zlé a jeho mamina sa rozhodla, že Vianoce nebudú oslavovať ten rok.....tak sme ho zavolali k nám a bolo to strašne pekné...bol štastní a ja tiež...a pamätám si, ako ma dojalo, keď sa mi v náručí rozplakal, že mám takú šťastnú rodinu a že sa máme všetci tak radi a že je rád, že sme ho tak prijali medzi seba...
Som ako Grinch.