hello s priatelkou sme spolu uz 5 rokov a nejak mi nwm čo jej kupit na vianoce... narazil som na toto » www.sexyoblecko.sk/vianocne-spodne... , čo myslite baby boli by ste rady keby nieco take dostanete pod stromček? dík za odpovede
Nie. Aspoň pri vianočnom darčeku by si mohol myslieť viac na ňu ako na seba. Pokiaľ o tom vyslovene nebásni každý deň, tak je to skôr darček pre muža ako pre ženu.
@meen sexy spodne pradlo je uplne v pohode, ale ako darcek na nejaky sviatok sa nehodi. Hodi sa urcite pomimo, napriklad ku kytici kvetov len tak...to by mal potom frajer taky zazitok ze az samozrejme su urcite aj zeny ktoré maju taketo darceky rady aj k sviatkom, ale je ich myslim si minimum a to by urcite partner vedel/mal vediet
Ja keby ze mi moj frajko kúpi na vianoce toto s tým že po piatich spoločných rokoch netuší, co by ma potešilo, tak by som bola asi veľmi smutná (inak tiež nemám nič proti takémuto oblečku, ale na vianoce sa to fakt nehodí)
Sak jej kúp niečo osobne...ja som dal priateľke urobiť šálku na kávu s vlastným menom (lebo veľmi ľúbi kávu) a ešte 8 GB pamäťovku do mobilu lebo spomínala že furt musí mazať veci lebo ma len 2 GB
To spodné prádlo podľa mňa nie je vhodné na vianoce. A ak rada číta, tak jej kúp knihu, ak má rada ja neviem Karla Gotta, tak jej kúp jeho CD ktoré nemá, ak má rada horrory, tak jej kúp horror ktorý ešte nemá. Ak ste spolu už 5 rokov, tak by si mal vedieť že čo má rada a čo nie.
Ženy sa určite potešia nejakej krásnej ozdobenej šperkovničke, ak má rada kozmetiku tak jej určite kúp nejakú kvalitnú. Ak má rada kávu môžeš jej darovať cibetkovu alebo vysokoorganickú. A zo šperkov sú pekné gravírované náhrdelníky. Je toho veľa
A niektoré ženy sa potešia aj netradičnej bunde alebo pre mňa nezvyčajným veciam. Kamarátke som kupovala maskáčovú bundu - » www.gufi.sk/bundy... na tejto stránke si ju môžeš pozrieť a potešila a ešte ako ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Absolutne by ma to nepotesilo. Radsej kup nejaky spolocny zazitok, vylet...
kde to do pekla zijem ked vacsina zien hovori na sexy spodne pradlo dorazne nie?!