nie, to nie ja nechcem aby niekto na mna civel, keď som nahá. Bože, tak by som začala vrieskať, že by utiekol. Robí mi to neuveriteľne obrovské záchvaty, ale naozaj.
Ja nechcem aby aj priateľ na mna civel, keď nemám na sebe nič. Ráz som nemala a on mi podal niečo čim by som si mohla zakriť svoju nahotu. A veľmi som triasla od strachu a musel ma upokojovať a tíšiť. To je dobre, nemusíš sa báť. Potom som sa obliekla a on bol otočený. Možno, že časom to nebude až také zlé, dúfam. Lebo nemilujú sa ľudia oblečený, ale nahý. A to mi robí problémy. Ale priateľ ma ľúbi a nechce ma viesť do tejto hroznej drámy. Ale vždy mi hovorí, ž
jjj...mne raz dakto sa mi vidí vletel do kabínky v obchode aj som sa otočila ale bolo mi to nanič alebo zrkadla boli na vsetkych troch stenach ale vedelo to celé obchodné centrum D po tom mojom 100 decibelovom kriku...
no aj mna uz videli nezelane nahu!! v skole som sa sprchovala a prisli tam chlapci , no ja som ich nevidela az po cca.15 min. som ich uvidela tak som zvrieskla lebo som prave nebola oholena!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Vždy mi tým spôsobí hysterický záchvat.
Nahá nedokážem byť pred nikým.
Ja nechcem aby aj priateľ na mna civel, keď nemám na sebe nič. Ráz som nemala a on mi podal niečo čim by som si mohla zakriť svoju nahotu. A veľmi som triasla od strachu a musel ma upokojovať a tíšiť. To je dobre, nemusíš sa báť. Potom som sa obliekla a on bol otočený. Možno, že časom to nebude až také zlé, dúfam. Lebo nemilujú sa ľudia oblečený, ale nahý. A to mi robí problémy. Ale priateľ ma ľúbi a nechce ma viesť do tejto hroznej drámy. Ale vždy mi hovorí, ž
Väčšinou sa to stretne s údivom u žien a so závisťou u chlapov
cisto zelane -> postavis sa pred billu v balonaku pod ktorym nic nemas a zacnes sa odhalovat nahodnym okoloiducim
tri krát hádaj
???
a to akože budem teraz považovaný za úchyla?