vidieť podľa mňa nevidí, ale keby sa tu stal nejaký incident, tak podľa mňa má na to právo... veď ak ma pamäť neklame, tak kedysi dávno sa tu niečo také aj riešilo
My pod @Admin nie. Nemáme k tomu prístup. Iba tie, ktoré pošlete priamo nám
Tomáš by sa teoreticky mohol prihlásiť do databáz a dostať sa k tomu, ale to môžu rovnako niektorí programátori Google pozrieť na vaše Gmaily, niektorí programátori Facebooku na vaše správičky tam, a rovnako na Pokeci a pod...
Ale ako ja poznám @Tomas -a, on by to nikdy neurobil :p
@admin to si uz ty midnajt alebo je adminom niekto iny? a ked hej, zaujima ma, ci sa uz robi cenzura prispevkov, ked som minule natrafil na to, ze 2 prispevky boli v jednej diskusii neskor vymazane.
@trdelniiiq nope, ja som usera admin nikdy nepoužíval, nemal som k nemu prístup, adminoval som normálne zo svojho, akurát v administračnom rozhraní (to je niečo iné ako užívateľ "admin" tuto) sa zobrazovali diskusie a veci kde niekto tagol užívateľa admin.
admin je regulerny user s pristupom do adminu kde maze verejne dostupne veci a ked sa jedna o nieco specialne, tak sa to riesi manualne cez DB. urcite tu ale nikto nikoho nespehuje, zas take informacie sa tu nevyskytuju ani nahodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
+ bolo by to choré si čítať cudzie TSky
Myslím, že má lepšie veci na práci ako čítať TSky cudzích ľudí.
dedukujem z toho, že som mal raz prípad obťažovania a admin žiadal odomna číslo konverzácie..
alebo sa mi to len snívalo
Tomáš by sa teoreticky mohol prihlásiť do databáz a dostať sa k tomu, ale to môžu rovnako niektorí programátori Google pozrieť na vaše Gmaily, niektorí programátori Facebooku na vaše správičky tam, a rovnako na Pokeci a pod...
Ale ako ja poznám @Tomas -a, on by to nikdy neurobil :p