Toto je už čo za chujovinu?? Hlvane to ÚÚÚPLNE INAK vidia červenú... Si padla z jahody? Aj keď síce je pravda, že na hnedovlásky zima pôsobí úplne inak ako na blondíny...
Toto je brutalna tema....ale na t oasi neprideme ze ako to je...a asi ani nikto iny
my sme nad tým s kamoskou Needweed uz uvazovali, ze co ak vyzerá pre niekoho cervena uplne inakako pre ineho? Možno preto sa akždemu paci ina farba...tuto filozofiu budem musiet rozvinut...potom napisem
Nehajte si tie blbosti ze som padal z jahody a tak pre seba..ja som to citala ...ani ja som tomu neverila..a to sa asik ani nedozvieme nikdy..jedine ze musi to byt nejaky clvoek ktorey ma jedno oko modre a druhe zelene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
my sme nad tým s kamoskou Needweed uz uvazovali, ze co ak vyzerá pre niekoho cervena uplne inakako pre ineho? Možno preto sa akždemu paci ina farba...tuto filozofiu budem musiet rozvinut...potom napisem