sedlaci=vidlaci=kukuricne deti = kokavcania=ludia z dedin..... proste ludia ktori su totalne da sa povedat zaostali..... ale mozeme ich najst najma v BA
co mate proti BA? pustite si od karpiny pesnicku Prievidza. Tam je velka pravda
Ten kto v BA pozna zopar kktov a povie ze cela blava su sedlaci tak ten je fakt bezprepacenia ubohy jebko... mozno tak petrzalka je fakt stoka ale niektore miesta v bratislave sa nevyrovnaju ziadnemu vidieku...
a aby ste si nemysleli ze ja som nejaky velky blavak, ja z BA nie som, len mi fakt nejde do hlavy ze na nu nadavate ked hovno viete, uplne mi to pride akoby ste zavideli ze vy z BA nie ste ale ste sa narodili niekde v Juznych Trocheliciach ktore maju populaciu asi ako moja dedina na traviane...
Podľa mna je vidlak ten, čo sa ako vidlak správa. To znamenená že môže mať desať generacii predkov z Bratislavy ale keď krája slaninu na koženej sedačke tak prosto sedlák je. Je to o správaní a úrovvni
Vidláci sú ľudia, ktorí sa nevedia chovať. Ja by som tak označila nášho riaditeľa, ktorý si dnes o mňa a môjho otca otieral papulu ešte s jedným bývalým riaditeľom Agrobanky, ktorý mal prsty v krachu
Ja kamosov volam niekedy vandraci a vobec nimi nie su. Je to len take novodobe oslovenie ako aj vidlak. Moze to byt chapane ako vtip, ze nejaky dedincan pride do mesta.
Krista. Nemam rad oznacenie vidlak lebo som z dediny ale pritom mam viac rozumu jak 90% obyvatelov miest. Tak kreteni su vsade, ci uz v BA alebo na dedine. Tak sa neskatulkujte podla bydliska kokoti...
No majlos, tak povedat si ze mas viac rozumu nez 90% mestskych ludi je dost silna kava, ked s vezmes ze tych 10% su deti a potom si uz od 80% mesta mudrejsi, sakra nebiju sa o teba oxford a harvard?
Wewo....cista pravda, som proti, aby tu chodili ludia studovat a par rokov pracovat a potom odidu a jak kydaju, tak kydaju na Blavu a ze keby oni mali skoly, a tak...tak do piiip, nech si ich postavia, Blava im je dobra na vyuzitie a potom je to stoka?? Ja osobne tuzim aj po tichu, ale Blavu mam rada, mam tu svoje miesta, kde sa citim najlepsie ....ja viem, mozno vsetci nesuhlasite, ale stretla som kopec KE, isli sa dosssrat ako by tu nezili, ale zistila som, ze sa tu chodia zabavat a pracuju tu....mam vrazedne chute vtedy a este ani jeden neodisiel, aby som mu to nenatrela, aky je chudak....to je u mna vidlak, ale len u mna....a dalsie, aka je Blava spinava...ubezpecujem vsetkych, ze som presla pracovne kus SK, vsade su rovnako spinave aj ciste miesta a rovnaka zberba, aj iqosi....tak sa nerobme, kde zijem, tam pouzivam smetny kos a kto mi dava sance, toho si vazim....thats all
Vidlák je clovek, ktorý je proste sprostý a je jedno či je z Hornej Dolnej alebo z Tokia...
Btw, debata BA vs. Zbytok slovenska je zbytočná..
Najviac na BA nadávajú ludia, čo v nej v živote neboli, pretože...ani neviem prečo. Žiarlia? Potom nadávajú tí, čo sa do nej jebú aby pracovali, ostanú v nej a potom nadávajú aké je to v nej zlé. Keď sa nepáči, nech idú preč.
Proste, Bratislava je slovenské mesto ako každé iné. Rovnaké ako Košice, Ružomberok, Prešov či Banská Bystrica alebo Žilina. Rivalitu absolútne nechápem, pretože nie je o čom jednoducho...
Keď niekto s Košíc povie "Boože, Blava to sú tupci a kreténi" tak asi ani nevie čo hovorí, lebo BA je plná východniarov a vpodstate je to zmeska celého Slovenska. Takže sa nájde veľa velmi inteligentných ludí a aj vela kreténov s IQ tikve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
co mate proti BA? pustite si od karpiny pesnicku Prievidza. Tam je velka pravda
Ten kto v BA pozna zopar kktov a povie ze cela blava su sedlaci tak ten je fakt bezprepacenia ubohy jebko... mozno tak petrzalka je fakt stoka ale niektore miesta v bratislave sa nevyrovnaju ziadnemu vidieku...
a aby ste si nemysleli ze ja som nejaky velky blavak, ja z BA nie som, len mi fakt nejde do hlavy ze na nu nadavate ked hovno viete, uplne mi to pride akoby ste zavideli ze vy z BA nie ste ale ste sa narodili niekde v Juznych Trocheliciach ktore maju populaciu asi ako moja dedina na traviane...
okrem mojej misky
vidláci su tí, čo majú sedlácky (tí čo prehadzujú seno) prízvuk...
Kolko BA sa zmesti do Tokia?
preto sa vola vidlyboj!
inak veľmi vtipný sú blaváci, keď niekomu nadávajú do vidlákov/sedlákov... veď v BA sa stretlo pol slovenska nepoznám 100% "čistého" blaváka...
asi niekto cakal ze to tu bude
Btw, debata BA vs. Zbytok slovenska je zbytočná..
Najviac na BA nadávajú ludia, čo v nej v živote neboli, pretože...ani neviem prečo. Žiarlia? Potom nadávajú tí, čo sa do nej jebú aby pracovali, ostanú v nej a potom nadávajú aké je to v nej zlé. Keď sa nepáči, nech idú preč.
Proste, Bratislava je slovenské mesto ako každé iné. Rovnaké ako Košice, Ružomberok, Prešov či Banská Bystrica alebo Žilina. Rivalitu absolútne nechápem, pretože nie je o čom jednoducho...
Keď niekto s Košíc povie "Boože, Blava to sú tupci a kreténi" tak asi ani nevie čo hovorí, lebo BA je plná východniarov a vpodstate je to zmeska celého Slovenska. Takže sa nájde veľa velmi inteligentných ludí a aj vela kreténov s IQ tikve.