Potrebujem pomoc... Prosím napíšte niekto kto viete po španielsky a boli by ste mi ochotný preložiť nejaké krátke textíky ktoré napíšem ...Bolo by to pre vás také cvičenie.. Potrebujem to súrne keďže chcem napísať osobe z mexika a moja španielčina je l
Muchas gracias Ahoj ako sa máš?? A ako sa má princezná Ana Pau?? Chcela by som napísať tvojej sestre nejaké otázky...Som veľmi zvedavá a mám ju veľmi rada.. Myslíš že mi odpíše?? V každom prípade veľmi vás obdivujem nielen ja ale aj všetci zo Slovenska...chceli by sme vás vidieť na živo... Pozdravuj sestru...A pekný deň !
Celé Slovensko sníva o tom že prídeš Ďakujeme že si nás (všetkých fanúšikov zo slovenska) spojila a vďaka tebe môžme snívať taký nádherný sen ktorý by bol ešte krajší keby sa stal skutočnosťou.
Existuje možnosť že by si spravila turné aj v európe??
Máš nejaké vysnívané miesto kde si ešte nebola??
Čo je tvojím najväčším snom?
Je pravda že ty a ...... ......... sa stretnete v jednej relácii a znova si spolu zaspievate??
Ktorú pesničku spievaš najradšej??
Ku ktorej pesničke z RBD máš najväčší vzťah??
Aký najkrajší kompliment si dostala??
Sú dni keď si aj ty povieš " Tak dnes nevyzerám dobre" ?
Ako znášaš to večné prenasledovanie paparazzmi??
Ktorý koncert s RBD si si najviac užila??
Koľko koncertov ešte odohráš tento týždeň??
To je všetko prepáčte je toho asi veľa.... ale veľmi veľmi pekne vám ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Celé Slovensko sníva o tom že prídeš Ďakujeme že si nás (všetkých fanúšikov zo slovenska) spojila a vďaka tebe môžme snívať taký nádherný sen ktorý by bol ešte krajší keby sa stal skutočnosťou.
Existuje možnosť že by si spravila turné aj v európe??
Máš nejaké vysnívané miesto kde si ešte nebola??
Čo je tvojím najväčším snom?
Je pravda že ty a ...... ......... sa stretnete v jednej relácii a znova si spolu zaspievate??
Ktorú pesničku spievaš najradšej??
Ku ktorej pesničke z RBD máš najväčší vzťah??
Aký najkrajší kompliment si dostala??
Sú dni keď si aj ty povieš " Tak dnes nevyzerám dobre" ?
Ako znášaš to večné prenasledovanie paparazzmi??
Ktorý koncert s RBD si si najviac užila??
Koľko koncertov ešte odohráš tento týždeň??
To je všetko prepáčte je toho asi veľa.... ale veľmi veľmi pekne vám ďakujem