moji priatelia vedia ze som bi a nikomu to nevadi.
a moja mama ma dost dobre nazory na zivot takze urcite by som sa jej to nebala povedat kebyze som cisto len na baby... prezila uz aj horsie veci ako nejaku orientaciu
no ja sam som bisexual...kamosi to o mne vedia..s tym problem nemam...moja mama iste tusi alebo aj vie, ze som na chalanov...s otcom je to uz tazsie...ale dufam, ze raz sa to obaja dozvedia...a budu ma respektovat...
jasne vedia vsetci moji priatelia a cela rodina moja...myslela som ze to zoberu zle ael prekvapilo ma ze to zobrali uplne v pohode a dokonc a aj moju priatelku beru do rodiny
Priatelia to vedia všetci.Nedokázal by som sa s niekým kamarátiť bez toho,aby o tom nevedel.Je to podstatná časť môjho ja a nechcel by som ,aby o tom nevedel.Vie to o mne už celá trieda,síce ja som nechcel,aby to všetci vedeli, lebo v triede mam aj takých ľudí,na ktorých mi nezaleží,ale na opekačke,kde som ja nebol sa to celé prevalilo...A čo sa týka rodiny....tak to vedia všetky moje sesternice a aj sestra a ešte sa to chystám povedať aj bratrancovi a ostatný členovia rodiny to zatiaľ nevedia.Tým to poviem až vtedy,ked budem mať vztah s nejakým chalanom dlhšie ako tri roky,ale co som pocul ich nazory na homosexualitu,myslim,že by s tým nemali problem.
Mno o mne to vie tiež každý okrem rodiny. Mno ale mame som to povedal ale ona to brala s rezervou že som vaj ešte mladý ale ona nevie čo ja cítim. Takže tak. Som bi a nikomu to nevadí.Názory rodičov sú také že je to normálne a vyskytuje sa to a že sú to ludia ale otec nenávidí gayov!! ((
poviem ti len jedno- kebyže to o mne vie foter, tak som videdený, nemám kde bývať, zbil by ma, vyhodil z domu a už nikdy v živote by so mnou neprehovoril!!!
Maddox222-
obdivujem ťa- máš gule- ja som to povedal len matke, brat bol ticho a teraz ma drží v dobrom šachu a kebyže to vedia ostatný z rodiny- tak som asi KO- možno z maminej aj neičo tušia- ale z fotrovej strany nie- bo sú to ortodoxný katolíci a tí sú sami o sebe brzdy- ak im to nepovieš na rovinu tak nič si nevšímaj§
vie to rodina ( okrem babky ), všetci priatelia , mám to vycapené na FB (intrerested in women , nejak sa neskrývam... Nezoznamujem sa štýlom "Ahoj, som Dana a som lesba xD", ale ak sa ma niekto spýta tak mu v pohode odpoviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
pozrite si nápis: GAY A BI
keď nie ste ani gay ani bi, nechápem, čo sa zapájate
a moja mama ma dost dobre nazory na zivot takze urcite by som sa jej to nebala povedat kebyze som cisto len na baby... prezila uz aj horsie veci ako nejaku orientaciu
to je super prístup
Ty buď rád že píšu
...
zatial
poviem ti len jedno- kebyže to o mne vie foter, tak som videdený, nemám kde bývať, zbil by ma, vyhodil z domu a už nikdy v živote by so mnou neprehovoril!!!
Maddox222-
obdivujem ťa- máš gule- ja som to povedal len matke, brat bol ticho a teraz ma drží v dobrom šachu a kebyže to vedia ostatný z rodiny- tak som asi KO- možno z maminej aj neičo tušia- ale z fotrovej strany nie- bo sú to ortodoxný katolíci a tí sú sami o sebe brzdy- ak im to nepovieš na rovinu tak nič si nevšímaj§
tiez som cakala kym si niekoho najdem, a uz su to 4 mesiace tak by bolo aj na case