@burble povodna historia valentina je celkom romanticka nieco v zmysle ze nejaky knaz Valentin vydaval nacierno dvojice ktorym rodicia nedovolili aby sa zobrali
@hoperpohroma ja viem pôvodnú históriu ale proste neuznávam nejako veľmi oslavovanie hocijakých dátumov, šak aj narodeniny s kamarátmi nijako neoslavujem, a ešte aj nerada dostávam/dávam darčeky.
@etelnair tak hlavne keby mi dal dačo tak by to znamenalo že ma nepozná absolútne, takže whatéver.
@hoperpohroma hej, ale proste keď ja dačo dostanem, tak by som mala aj ja jemu niečo primerané dať, a jedna z mojich najneobľúbenejších čiností je vyberanie a dávanie darčekov - niežeby mi bolo ľúto tých pár peňazí čo na to dám, whatéver, nikdy som nemala problém napríklad keď frajer nemal peniaze a chcel ísť na koncert kúpiť aj jemu lístok a tak, ale proste nedokážem vybrať darček nikdy a ničí ma to strašne
potesilo by ma keby ma zobral do viedne na pravu sacherku a na asi 258 hodinovu prechadzku po celej viedni. robievame to s kamaratkami a zdy som si ovorila ze s muzom by to bolo suprovitejsie
@hoperpohroma no. teraz si predstav mňa tri roky dozadu: "rozídem sa s tým frajerom či nerozídem? nooooooo, vianoce idú, minulé vianoce som vyčerpala moju jedinú možnosť na darček preňho čo ma kedy napadla.....nooooo, rozídem"
mne je to jedno. valentín je pre mňa normálny deň. väčšinou ho neregistrujem. neserie ma, neteší ma, proste vo mne žiadne emócie nevyvoláva. ak naň niečo dostanem, poteší, ak nedostanem, ani si to asi nevšimnem.
@nobile Ona nevyzerala nejako špeciálne. Biela,veľká šálka s nápisom... Vlastne o tú šálku ani tak nejde ako o ten nápad a o tú osobu, ktorá mi ju dala ...
@klaudiqaaa som myslel...len z toho co som sem-tam zo statusov pochytil, zee z trucu alebo tak no ked teraz nie, ale v minulosti ti sem-tam uslo vsakze ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
už viem, chcem veľkú karamelovú Milku
khlud a vela peniassky
btw kedy si ho mala naposledy s takymto pristupom?
@etelnair tak hlavne keby mi dal dačo tak by to znamenalo že ma nepozná absolútne, takže whatéver.
tak pol roka dozadu som tuším ešte mala.
Ideálny valentínsky deň
Moja milovaná sa rozbila ... :´(
Teraz ta tu nejaka slapota ukamenuje, dockaj casu!