od niektorych viem a od niektorych to bude prekvapenie ale tento rok mi to je nejak jedno ale viem ze dostanem to co vzdy, cize peniaze, oblecenie a kozmetiku
rukavice, kolacik, ipad 2 (co si v podstate darujem sam, lebo si to sam kupujem a nejak nic viac nepotrebujem, cize ani neviem co dalsie by som mohol mat
Chcem prakticuu :/ Ale mi ju nekúpili asi, takže som smutná z toho Ale ako mne je to jedno, ja okrem foťákov a objektívikov nechcem nič takže ani nič nedostanem asi(teda nerátam ponožky a tielka, ktoré aj tak nenosím)
dačo na seba, figúrku Pinkie Pie (sama som krvopotne vybrala v TESCU) a peniaze, za ktoré už viem, čo si kúpim........
cca jednu, dve veci neviem a je mi to jedno.......hlavne že sú Vianoce
a zapojíme nový vysielač, tak dúfam, že budem mať pod stromčekov nejaké dobré TV kanály.........rada bych nejaký o varení a prírodopisný/history channel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
cca jednu, dve veci neviem a je mi to jedno.......hlavne že sú Vianoce
a zapojíme nový vysielač, tak dúfam, že budem mať pod stromčekov nejaké dobré TV kanály.........rada bych nejaký o varení a prírodopisný/history channel
a na vianoce mi dajú už len nejakú drobnosť
A ešte lyže