zasekla som sa niekde pri štvrtej serii a potom som odvšadiaľ počúvala, aká je to teraz nuda, tak som sa rozhodla to dopozerať a ja som sa teda bavila aj pri siedmej serii, dokonca sa zvyknem tešiť aj na nové epizódy, asi som divná teda
@trdelniiiq Je to vtipné...nechapem jak može furt niekto písat taketo kokotiny...ked bola 6.seria a mala sa natačala 7. a bola dostupna len s ENG Dabingom a titulkamy tak každý vravel bolo to dobré len po 6. seriu toto je už zle...a teraz ked sa natáča 8. každý vraví bolo to dobre len po 7.seriu a vtedy to mali skončit teraz to už neni dobré....
ano viem co to je: volakedy skvely serial, ktory sa mal skoncit niekde po tretej serii. Momentalne je to humor na urovni Panelaku a aj s podobnymi hereckymi vykonmi ...hlavne teda Lily...ta herecka je strasna, najma ked sa pokusa zahrat to ze place...
@makacik chlapce, ked ja som pozeral himym, ty si este ani nevedel, co to je mokry sen, tak mi tu nehovor nieco o kktinach a povodnom zneni..
Himym som pozeral do 6.serie, aj to preto lebo frajerka to ma stale rada a ako jeden z mnohych, ktori ho pozeravali predtym, nez sa stal taky znamy v nasich koncinach, som toho nazoru, ze svoju udernost a humor pre tento serial typicky, stratili niekde v polovicke 5. serie..aby som tvorcom zas tak nekrivdil, taky cat funeral bol skvely..
jezismaria to sa neda napisat normalny cesky nazov aspon ? som musel googlit co to je no a co ja viem moc ma to neoslovilo ... ziadny sitcom aj tak nema na Dva a pol chlapa ... teda na tie serie kde bol Charlie lebo ked tam je ten Asthon Káčer je to uz len slaby odvar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Himym som pozeral do 6.serie, aj to preto lebo frajerka to ma stale rada a ako jeden z mnohych, ktori ho pozeravali predtym, nez sa stal taky znamy v nasich koncinach, som toho nazoru, ze svoju udernost a humor pre tento serial typicky, stratili niekde v polovicke 5. serie..aby som tvorcom zas tak nekrivdil, taky cat funeral bol skvely..
Do 4. serie, zvysok je blud