aj by som sa na to dala (poriadok musi byt vsade , ale to by som tu musela travit vela casu - co nebudem mat, skoda noo, vedela by som si seba predstavit v ulohe admina (a velmi zleeho..bububuuu ) na druhej strane je to nevdacna robota, takze mozno aj fajn
#6 Povedala by som, že nazaujatí ako kladná vlastnosť admina je tentoraz myslená, ako nepredpojatý, voči hocijakej rasovej,kultúrnej,náboženskej či hocijakej inej menšine či väčšine, alebo nejakému jednotlivcovi... : ) a nie, že ho nezaujíma, čo sa deje na Birdzi a či sa môže stať adminom ; )
@8 myslím že on to myslel tak že sa tam skôr pohrnú tí ktorí by najradšej hneď začali všetko mazať a tí ktorím priblblé fóra vadia nie že ich to nezaujíma
No to samozrejme, ale to už si bude musieť riešiť vedenie čítaním tony mailov
Ja som to skôr myslel tak, že keď už sa človek prihlási do súťaže, tak asi preto, aby mu niečo priniesla ... A niečo prinesie práve tým ľuďom, ktorí majú hlad po sekírovaní ...
Veľké hviezdy made in Hollywood sa dali na charitu, tak prečo sa my, možno v budúcnosti hviezdy made in Birdz nedáme na charitu v tomto smere? : P Proste pomoc s tým čo treba, tam kde treba, tomu kto to potrebuje... Ja mám času dosť, len ešte aby ma vzali.... : ( Tu mi troška primŕza úsmev na perách, už je z neho skoro Jokerova grimasa.....
@14 mas moju podporu ale ja stredna hviezda made in birdz som naozaj plne vytazeny.. aj ked ono to vyzera, ze tu sedim cele dni, ale to sa zrejme zmeni hned po buducotyzdnovom nastupe do skoly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
1. Akú má človek motiváciu cpať sa do súťaže, ktorá mu vlastne nič neprinesie?
2. Na čom sa zakladá súťaž? Čo je toto za selekciu?
Volá sa to súťaž, ale podľa mňa je to skôr akési výberové konanie...
Akurát sa obávam že to dopadne ako pri väčšine takýchto vecí - tí ktorým by to išlo výborne sa neprihlásia... (teraz nemyslím seba)
A motiváciou je moc a dobrý pocit z nej
No veď ono je to tak pekne prepojené ...
Nezaujatí ľudia (akými by admini mali byť) sa podľa mňa nemajú prečo hrnúť do nejakej súťaže ...
No, skoro "nazaujatí"
Ale máš pravdu, len ... No dobre, možno mám iba skreslené predstavy
No to samozrejme, ale to už si bude musieť riešiť vedenie čítaním tony mailov
Ja som to skôr myslel tak, že keď už sa človek prihlási do súťaže, tak asi preto, aby mu niečo priniesla ... A niečo prinesie práve tým ľuďom, ktorí majú hlad po sekírovaní ...
a ostatní sa nemajú prečo vnucovať ...
Veľké hviezdy made in Hollywood sa dali na charitu, tak prečo sa my, možno v budúcnosti hviezdy made in Birdz nedáme na charitu v tomto smere? : P Proste pomoc s tým čo treba, tam kde treba, tomu kto to potrebuje... Ja mám času dosť, len ešte aby ma vzali.... : ( Tu mi troška primŕza úsmev na perách, už je z neho skoro Jokerova grimasa.....
ja som ten svoj uz poslal