heh minuly rok sme boli na sutazi prvej pomoci.. to bola jaka supa, take rehoty jak tam som dlho nemala, ale k mojim znalostiam nom... nieco by som zvladla, ale fakt len nieco
Hej viem. Mám kurz prvej pomoci pre vodičov a potom ešte druhý pokročilejší kurz prvej pomoci od červeného kríža. No dúfam že svoje znalosti nikdy nebudem musieť použiť...
Od istého času to teoreticky ovládam... No pri praktickom prevedení by bola asi mierna panika... Bála by som sa, že by som dotyčnému viac poškodila ako pomohla... Ale myslím, že každý by v danej chvíli konal intuitívne... Rodine a tak...
no, niekolko sutazi sme uz tiez vyhrali a teraz vo stvrtok je dalsia...no teoreticky nemam vobec problem a prakticky som to uz tiez par krat pouzila takze pohoda.
aj ked je pravda ze s nejakymi masivnymi zraneniami som sa v reali este nestretla takze neviem odhadnut do akej miery by som bola schopna...nj no verim ze dostatocne ale snad nebude treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale ci by som zachranila aj nieco v praxi, nie gumenu figurinu napojenu na laptop...
neviem a snad to nikdy nezazijem
Vedela by som ošetriť zlomeninu, popáleninu...ale nie som si istá, či správne
aj ked je pravda ze s nejakymi masivnymi zraneniami som sa v reali este nestretla takze neviem odhadnut do akej miery by som bola schopna...nj no verim ze dostatocne ale snad nebude treba