jj... bola som zrovna vtedy este ciastocne depersonalizovana (nepamatam presne, moje depersonalizicie si pamatam dost tak ... snovo a rozmazane, brrr god bless zee uz je to davno za mnou) a nastupili sme s kamoskou (15 a 16 rokov) do auta 40+ rocnemu majitelovi krcmy kde sme chodili, sak kamosko s este dalsim takym (btw. kazdy mesiac inu 17-20rocnu fajerku), ozrany boli fest obaja hlavne sofer a tak sme sli do blizkeho lesa na CHATU prosimpkne hrat ZOLIKA. Cestou sme tusim aj skoro havarovali... viem ze ma to troska prebralo aze som sa dokonca trocha bala. Na chate bol uz aj daky typko a nejake dievca.
Zahrali sme dve kola a s kamoskou sme sa zobrali ze ideme domov. Pozicali nam bicykle na nich sme o pol noci sli lesom do mesta same za tmy.
V normalnom stave by som NIKDY na nieco taketo nepristupila.
Môj oco je chronicky alkoholik...a tak si bohužiaľ často sadal za volant a občas to robí aj teraz. Ale našťastie iba na krátke vzdialenosti a nikdy sa nič nestalo
Bohužiaľ, ale nevedel som o tom až potom keď sme sa dostali kam sme mali som sa dozvedel že dotyčný húlil predtým.
Ale našťastie šoféroval normálne, no aj tak keby to viem tak s ním do auta nesadnem.
Urcite nie. Ja si celkovo dost vyberam, s kym si sadnem do auta. A je len par ludi, ktorym tak verim. A uz vobec by som si nesadla do auta s niekym cudzim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Zahrali sme dve kola a s kamoskou sme sa zobrali ze ideme domov. Pozicali nam bicykle na nich sme o pol noci sli lesom do mesta same za tmy.
V normalnom stave by som NIKDY na nieco taketo nepristupila.
Ale našťastie šoféroval normálne, no aj tak keby to viem tak s ním do auta nesadnem.