@marek2031 s bráškom som posledných 15 dní non-stop v práci a ešte do piatku budem to by hádam mohlo stačiť...
Horšie je to s tým že ak sa rozhodnem pre bráška, kamarát bude na mňa nasraný ... a tak je to aj naopak... nwm ako by zareagovali obaja keby som šiel na ten koncert
tak ja sestre pogratulujem ale ak oslava tak to robí ako druhá možnosť takže aj ja by som si vybral druhú možnosť (ale jedine že by to bola fakt rozbijačka) lebo inak ten rockový koncert ale však zober priateľku ku tomu kamošovi ne?
@13 to by bolo naj.. lenže dá sa povedať že nemožné... na obe oslavi je pozvaná masa ľudí a každého presviedčať... a obaja už majú rezervované a zaplatené chaty...
s takeho vyberu fakt neviem taky vyber som este fakt nikdy nemal ale inak aj mne sa vzdy stane ze ked niekam idem tak sa pritrafi este aj nieco ine a potom sa neviem rozhodnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Morálne hodnoty v tomto období akosi strácajú na sile, čo je smutné...
..az na to ľ -.-
Horšie je to s tým že ak sa rozhodnem pre bráška, kamarát bude na mňa nasraný ... a tak je to aj naopak... nwm ako by zareagovali obaja keby som šiel na ten koncert
S tým koncertom je to, v tomto prípade, asi najhoršia možnosť
@marek2031 a myslíš že brat by to nepochopil ? ako ten naj kamarát je ako môj brat.. už mnohé roky u nás doma trávi viacej času ako u seba ...
Ja by som určite nebral ani jedno
Potom daj vedieť, čo si si vybral