clovek z o2 za marketing povedal minule v rozhovore, ze s tesco mobile normalne spolupracuju, pretoze rovnaka podpora je medzi nimi aj v anglicku..ale o nay tam nevravel nic o tom, ze sa to presuvalo na nich
si predstav ze to je pre ludi co pridu na slovensko (okej tato veta znie so slovenskom divne ale v kazdej krajine mas takehoto haluz operatora) na par mesiacov a potrebuju slovenske cislo tak sa uz nebudu nahanat ci tmobile alebo co kupia hocico kde netreba zmluvu a ficis uz tych par euro hore dolu to im moze byt jedno
@2 ja som ficala ked som bola prec na takom dacom podobnom a jedine kriterium na operatora som mala aby som si len kupila v trafike kartu spytali sa ma ci ruzovu alebo modru povedala som ze modru a bolo mi to srdecne jedno co to je potrebovala som miestne cislo
@onetime lacnejší sú pre to, že nemuseli budovať siete. Nemuseli budovať bunky, nemuseli ťahať káble, platiť výkopy a podobne. Proste majú prenajatú určitú kapacitu od niektorého z hlavných operátorov a na tom fičia. Donedávna aj O2 fungovalo na sieti Telekomu, teraz si budujú vlastné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
neviem, neriesim to
Fuck, kedy sa to naucite ludia, ze N pl. muzskeho rodu je makke i???