Neviete ci je pravda, ze vitamin D pomaha a kosti a to mazivo alebo jak to nazvat, abytak nepukali a take? asi ma nepochopite co myslim ale ppodobne zmyslajuci skuste...
Nj jasne ze pomaha,hovori sa ze vitamin D je vitaminom kosti
zabezpecuje spravny vyvyn kosti a zubov,reaguje na vymenu fosforu vapniku a vitaminu A,ochrani pred mnohima chorobami ako je osteoporoza kostna, nemoc a pod.
Sabica: To chces do seba pchat cely zivot nejake prasky, namiesto toho, aby si si dala poriadny stavnaty krasny chutnucky kus masa? Bez urazky, ale pokial si vegetarian z vlastneho rozhodnutia a nie zo zdravotnych dovodov, tak je to polutovaniahodne...
ondy1985 suhlas s tebou mala som tu moznost zazit vegetarianstvo a pekne krasne som sa vratila k normalnej strave
sabica a ten vitamin D teda ak uz mlieko ti je tak zle z neho tak skus tie syry a podobne veci nezabije ta to.. pokial viem este to mozes aj ked si vegetarianka .. nie si veganka takze by si to mala nejak prezit DD lol.
Ale ja som vegetarianka od mala, maso som ak si dobre pamatam nikdy nejedla. Takze nejak nemienim s tym zacinat, a snazim sa jest tie syry... a mlieko je fakt psychika, ale tak neviem/nechcem/ proti tomu bojovat... Ale vdaka vsetkym za rady...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
zabezpecuje spravny vyvyn kosti a zubov,reaguje na vymenu fosforu vapniku a vitaminu A,ochrani pred mnohima chorobami ako je osteoporoza kostna, nemoc a pod.
inak som k všetkému vegetarián
sabica a ten vitamin D teda ak uz mlieko ti je tak zle z neho tak skus tie syry a podobne veci nezabije ta to.. pokial viem este to mozes aj ked si vegetarianka .. nie si veganka takze by si to mala nejak prezit DD lol.
No v našom najnovšom ćlánku sa dozvieš na čo presne vŠetko pomáha Vitamín D
Poprípade si prečítaj aj o Vitamíne E
» fitness-life.sk/vitamin-d/...
» fitness-life.sk/vitamin-e/...