Vie niekto nejakú stránku alebo knihu o šľachtení kvetov? Dosť ma to zaujalo,rada by som si chcela doma nejaké kvety šľachtiť,ibaže sa to nedá samo od seba,potrebujem vedieť aspoň základné vlastnosti kvetov ktoré chcem krížiť.Diki
2-dam ti priklad-mam pekne vonajuci kvet,ale spotrebuje strasne vela vody,a mam hnusne vonajuci kvet,ktory potrebuje strasne malo vody...po niekolkych rokoch mozem dostat pekne vonajuci kvet co potrebuje malo vody
tretí pokus vyhľadávania, "druhy kvetov", čiže nič také zložité, v pravom menu ich máš plnú riť. čiže buď totálne nevieš hľadať na googli alebo klameš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
1. aké kvety chceš krížiť?
2. o akých vlastnostiach to hovoríš?
3. google?
1-neviem, najdem si podla vlastnosti
2-dam ti priklad-mam pekne vonajuci kvet,ale spotrebuje strasne vela vody,a mam hnusne vonajuci kvet,ktory potrebuje strasne malo vody...po niekolkych rokoch mozem dostat pekne vonajuci kvet co potrebuje malo vody
3-na googli som hladala,birdz bola az druha volba
3 - pičovina
» www.kvetyazahrada.sk/clanky/druhy-or...
tretí pokus vyhľadávania, "druhy kvetov", čiže nič také zložité, v pravom menu ich máš plnú riť. čiže buď totálne nevieš hľadať na googli alebo klameš.
prajem veľa šťastia s pestovaním