Ahojte vedeli by ste mi poradiť ? Strašne mi vypadavaju vlasy,je pravda,že ich mám strašne znicene a suche.stale si ich zehlicku lebo inak sa neda,to by som si nemohla dat ani com keby som si ich nezehlila,az tak zle to je. Viete mi poradiť nejaký sampon
každý ti povie, že nežehliť, je len na tebe, ako toto vyriešiš
inak na jeseň je zvýšené vypadávanie vlasov normálne, zase to treba zhodnotiť, či ti ich vypadáva o niečo viac, než bežne alebo padajú v chumáčoch, to je už skôr na lekára potom.
zničené vlasy nedáš dokopy už žiadnym šampónom, možno iba naoko a to sa dlhodobo neoplatí ani trošku. inak hej, zinok papať, vlasy si pravidelne strihať a rozmaznávať a časom sa to zlepší.
brazilsky keratin ti moze dobre dojebat vlasy kup si zelezo v tabletkach, ja to berem kvoli anemii kazdy den a zlepsili sa mi z toho aj vlasy a nechty. a pred zehlenim si nastriekaj na vlasy heat protector ked si ich pravidelne zehlis.
@1 Má pravdu, z normálneho žehlenia ti vlasy nevypadajú, ale... poznám jednu babu, vlasy si farbila raz týždenne na inú farbu, žehlila ich ráno, naobed, večer ( podla mňa aj v noci ) a tak do polroka mala normálne plešinku na vrchu hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak skus jest zinok na to a potom ak nepomoze (necakaj vysledky zo dna na den) su aj dobre veci ako revalid alebo tak
inak na jeseň je zvýšené vypadávanie vlasov normálne, zase to treba zhodnotiť, či ti ich vypadáva o niečo viac, než bežne alebo padajú v chumáčoch, to je už skôr na lekára potom.
zničené vlasy nedáš dokopy už žiadnym šampónom, možno iba naoko a to sa dlhodobo neoplatí ani trošku. inak hej, zinok papať, vlasy si pravidelne strihať a rozmaznávať a časom sa to zlepší.
mne to pomôhlo. Teda,verím tomu,že mi to pomáha....