Ahojky....Baby ak máte nejaké rady tak sem snimi...Vždy som túžila po krásnych rovných, hladkých, lesklých vlasoch... No namiesto toho mám síce dlhé ale akoby suché a krepaté..A to aj po vyžehlení....Už som skúšala mnoho olejčekov do vlasov a nič nepomohl
Tak žehlím si ich max. 3 do týždna a používam ochranné prípravky..Inak nefarbím ani nefénujem a keby si mám umyvať vlasy 2x tak chodím ako mastná ofina
@kajus545 ti si žehlíš vlasy 3x do týždňa a potom sa čuduješ? Ja si ich tiež umývam 2x a sú krásne, hoci aj ja ich mávam mastné. Ešte si ich môžeš dať ostrihať.
@kajus545 podľa mňa sú tie ochranné prípravky na nič A tiež som mala také vlasy, jediné čo mi pomohlo bolo to, že som sa ostrihala a teraz používam maroccan argan oil z avonu a je to fakt super , uplne mi to zjemnilo vlasy
Ostrihaj sa.to je ako prvé,jasné že nie na krátko,ale proste ich skráť.
Ja som mala dosť vysušené vlasy keď som si dala ombre a tie konce boli strašné.
Čo som sa bola naposledy dať podstrihnúť povedala som jej,že nech mi vezme viac,nech ozaj sa zbavím poštiepených vlasov,na konci mi dala super olejček na vlasy a oni boli lesklé a zdravé.
Vlasy som prestala fénovať,žehliť proste nič,len si ich umývam a používam kozmetiku Kallos.
Tá kozmetika je úplne zázračná a tie ceny ani nehovorím,žiadnej kozmetike sa to nevyrovná a je úplne lacná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja som mala dosť vysušené vlasy keď som si dala ombre a tie konce boli strašné.
Čo som sa bola naposledy dať podstrihnúť povedala som jej,že nech mi vezme viac,nech ozaj sa zbavím poštiepených vlasov,na konci mi dala super olejček na vlasy a oni boli lesklé a zdravé.
Vlasy som prestala fénovať,žehliť proste nič,len si ich umývam a používam kozmetiku Kallos.
Tá kozmetika je úplne zázračná a tie ceny ani nehovorím,žiadnej kozmetike sa to nevyrovná a je úplne lacná.