Nechavam si narast dlhe vlasy, no v poslednej dobe mi zacali dost vypadavat. Dnes napr., ked som si umyval vlasy a cesal som sa som si ich vytrhal aj desiatky mozno. Rozmyslam, ze sa vzdam svojho sna o dlhych vlasoch, co by ma teda velmi mrzelo, a dam sa
denne ti má vypadnúť 80 až 100 vlasov, vypadávaju aj keď sú krátke, to sa ti len teraz zdá že ich je nejako viac lebo sú dlhšie, ser na to, keby i videl ake chumače vypadavaju niektorým dievčatam
len sa nedavaj strihat! zinok ti moze pomoct aj jeden sampon vola sa ze capilan a je dobry na vypadavanie alebo brezovy a zihlavovy-ziadna chemia!a ak ti vypadli len desiatky vlasov bud rad vypadava ich ako uz vyssie pisali 100 az 200..
Hlavne nenos siltovku stale ako ja, to je hroza na vlasy ... nelakuj si ich, ako ja, lebo to je dalsia hroza na vlasy a nefarbi si ich, ako ja, to je znova hroza na vlasy
jj Zinok a tak vlasy padali aj mne...ked som mal dlhe...vždy ked som mal mokrú hlavu a česal som sa kopa vlasov zostala na hrebeni najprv ma to sralo...neskôr som bral ten zinok,kupil som si širší hrebeň,nečešem sa keď mám mokré vlasy a všetko je ok...
heh tak ako čítam aspon vidím že niesom sám komu tak padajú/padali vlasy
To je snaď normálne, že keď máš dlhšie vlasy tak sa ti opticky zda, že viac vypadávaju. Ostrihaním si nič nezachrániš, vlasy ti nespevnia to je iba povera. Kks keby rátam koľko denne stratím vlasov tak ma zachviľu jebne z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a hovno-hovno....ked to mas v genoch, nepomoze ti ani svatena voda
Mna netrápi vytrhávanie vlasov...ja to nepočítam ale skor stiepenie koncokov...to je hroza
heh tak ako čítam aspon vidím že niesom sám komu tak padajú/padali vlasy
mne na vlasy zabrala antikoncepcia,ale to je asi nič pre teba
a podľa mňa je normálne,že po umytí padajú vlasy viac ako zvyčajne,teda aspoň u mňa to tak je a nerobím z toho tragédia.
a na druhej strane musím sa prikloniť k názorom,že chalanom sa podľa mňa dlhé vlasy nehodia,jednoducho mi to k nim nepatrí...