Večer pred som mala v bruchu divné mravčenie, ale ráno to zo mňa opadlo. Trošku som sa bála jazdy, aby som neurobila nejakú hlúpu chybu alebo aby ma nenachytali na nejakej zdanlivej banalite.
na prvý aj keď mi policajt po teste povedal, nech radšej parkujem ďaleko od ostatných (bol to totálny idiot ale tak mal pravdu v podstate
stresy som nemala, len na kužeľoch lebo som robila v decembri na totálne zľadovateľej ploche, ktorá je pod nejakým podivným sklonom. sa mi troocha triasla noha na spojke ale ináč v pohode
tiež na prvý. a stres som mala chvíľu predtým, ale nič strašné. a asi som mala aj šťastie, že som išla posledná, lebo policajtovi sa už moc nechcelo, tak som mala ozaj primitívnu jazdu (ani neviem, či som stretla nejaké auto/chodca/čokoľvek )
@bublinqac mal som vysoké teploty a úplne som tam spal (jednoducho ako sa cítiš, keď máš zápal obličiek . To samo o sebe bol veľký problém no ešte k tomu som mal hnačky a hrozne som potreboval ísť na záchod
V pohode, len som si myslela, že doserem test, lebo deň pred tým som ani doma nebola a učila som sa akurát 2 hodiny ráno pred skúškami aj tak nakoniec na plný počet bodov, cvičisko som zvládla na jedničku, ešte som sa tam vtrela prvá, že chcem ísť..vypeckovala som si rádio a spievala si ...to cvičisko by som spravila aj so zavretými očami (hádam ...Milujem parkovanie a cúvanie!!! ...a jazda? ..bola super, až na to, že som trošku nasrala policajta, lebo som si chcela dať hlasno hudbu a spievala som si
...Povedal, že mám ísť do jednej dediny (vôbec som ju nepoznala) a že riaď sa podľa značiek...hhh..v poslednej chvíli som odbočila a zaflekovala
Rada by som si to zopakovala
milovala som autoškolu, aj inštruktora, ktorého som mala...
nezrobil som na prvy testy, parkovanie pohoda...ked som vychadzal z autoskoly tak som bol nervozny a dobre ze mi to neskapalo ale po tej prvej zatacke vsetko opadlo a isiel som uplne v pohode ako kazdu jazdu predtym bol ale blby policajt z ineho mesta...z 8 ludi 5 vyhodil (vratane mna)....Presli iba tri baby (z toho uz dve robili na druhy pokus). Policajt ma vyhodil lebo som nemal pocas celej jazdy obidve ruky na volante a ze som siel po hlavnej dolava na 3 prevodovom stupni (so zamienkou ze keby bola zima dostanem smyk...cuduj sa svete je leto) bol som riadne znechuteny ale hadat sa mi neprislo mudre a tak sa tesim 23.8 na opravnu skusku.
pohoda. testy das, my sme mali parkovanie na snehu dolu svahom co bol celkom hardcore kedze som vtedy taku situaciu nezazil (sneh bol zladovately a tvrdy ale slo to..) a policajt na jazde pri mne spal alebo kukal dakde doblba, takze snad to budes mat podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A spravila som na prvý pokus.
stresy som nemala, len na kužeľoch lebo som robila v decembri na totálne zľadovateľej ploche, ktorá je pod nejakým podivným sklonom. sa mi troocha triasla noha na spojke ale ináč v pohode
druhy raz som mal najprv jazdu cca 500m a potom som si mohol zaparkovat kde chcem... mal som teda ineho policajta ako prvy raz
ale chalan a holka ktory boli predomnou uz mali osmy opravny pokus a ani ten nezvladli mozno este teraz sa vozia po blawe
...Povedal, že mám ísť do jednej dediny (vôbec som ju nepoznala) a že riaď sa podľa značiek...hhh..v poslednej chvíli som odbočila a zaflekovala
Rada by som si to zopakovala
milovala som autoškolu, aj inštruktora, ktorého som mala...